Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:45 | 24/08/2018

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία της 33χρονη που κατηγορείται για απάτη και πλαστογραφία με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου περί καταχραστών του δημοσίου.

Η υπόθεση αφορά την πρόσληψη της 33χρονης ως δημοτικής αστυνόμου με τη χρήση πλαστού πιστοποιητικού. Σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και χθες συνοδευόμενη από το δικηγόρο της κ. Βασίλη Μπέη προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας,  όπου και απολογήθηκε αρνούμενη τα όσα της καταλογίζονται.

[custom:google-ads]

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη είπε πως συμμετείχε το 2006 στο διαγωνισμό για την πλήρωση 66 θέσεων δημοτικών αστυνόμων για το νησί της Ρόδου και επιλέχθηκε σε μία εξ αυτών.  Άρχισε να εργάζεται κανονικά όταν το 2008, μετά από έρευνα αρμόδιου κλιμακίου θεωρήθηκε ότι ο διορισμός της ήταν παράνομος, διότι δήθεν είχε υποβάλει μαζί με την αίτησή της για το διαγωνισμό πλαστό πιστοποιητικό.

Η 33χρονη επεσήμανε πως ουδέποτε κατέθεσε το πλαστό πιστοποιητικό όπως κατηγορείται, και πως δεν μπορεί να φέρει και ευθύνη για αυτόν που το τοποθέτησε στο φάκελό της, κάτι που μπορεί εύκολα να αποδειχτεί από το ότι ουδέποτε υπέγραψε την κατάθεση των συνημμένων δικαιολογητικών της  αίτησής της.

Η ίδια κατέληξε ότι είναι προφανές πως το άγνωστο άτομο που το έκανε είχε ως σκοπό του να της προκαλέσει βλάβη.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, η 33χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

rodiaki.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis