Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:59 | 10/02/2018

Με αφορμή τις δηλώσεις περί του ενδεχομένου πρόσληψης αλλοδαπών στην Ελληνική Αστυνομία, η συνδικαλίστρια της ΕΛ.ΑΣ. κ. Σταυρούλα Τζατζανά, μέσω ανάρτησης της στο fb, τοποθετήθηκε ως εξής:

 

"Ελπίζω να είναι ένα πολύ πρώιμο Πρωταπριλιάτικο αστειάκι. ..γιατί διαφορετικά έτσι όπως αποτυπώνεται εμπεριέχει πρόδηλη στόχευση κατάργησης ή έστω υπονόμευσης της αξιοκρατικής εισαγωγής στις Σχολές Αστυνομίας μέσω Πανελληνίων εξετάσεων....

Αυτό είναι το όραμα της νέας Αστυνομίας?????

Αν ναι. ... 

τότε και πολύ λυπάμαι για την τυχόν ύπαρξη τέτοιων "οραματιστών" ρουσφετολογικών προσλήψεων ....

και όποιος τυχόν προσπαθήσει να ανοίξει πόρτες και παράθυρα σε παράλληλους τρόπους εισαγωγής στην Αστυνομία καταστρατηγώντας τον ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ αστυνομικού προσωπικού μέσω Πανελληνίων Εξετάσεων. ...θα πρέπει να εισπράξει από όλους εμάς ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ " !!!!!!!!

Η εισαγωγή μέσω Πανελληνίων είναι κατάκτηση του Συνδικάτου μας και ως τέτοια θα την προστατεύσουμε με κάθε τρόπο!!!!!!

Το "πρόβλημα " που φέρεται από το δημοσίευμα ότι επικαλείται, λύνεται άμεσα είτε με προσλήψεις πολιτικού προσωπικού με καθήκοντα διερμηνέα, είτε με ειδικά υπηρεσιακά σχολεία - σεμινάρια μετεκπαίδευσης του υπάρχοντος προσωπικού για την εκμάθηση αντίστοιχης γλώσσας.

Και μία τελευταία απορία. .... τέτοιου είδους σχέδια προσλήψεων, δεν προσκρούουν στις μνημονιακες δεσμεύσεις δηλαδή? ???

Γιατί όποτε μιλάμε για αύξηση του αριθμού των εισαγομένων στην Αστυνομία μέσω Πανελληνίων εξετάσεων. ...μας πετάνε την ατάκα των μνημονιακών δεσμεύσεων. ...."

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis