Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:06 | 12/05/2015

Μέσα στον Μάιο αναμένεται να καλυφθούν 1.000 θέσεις για εποχικό προσωπικό σε δήμους, κατασκηνώσεις, ΔΕΗ, Ελληνικά Πετρέλαια και ΑΕΙ.

Η πλειοψηφία των θέσεων αφορά την κάλυψη αναγκών στις υπηρεσίες της ΔΕΗ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: τεχνίτες, μηχανικοί, οδηγοί, χειριστές μηχανημάτων, καθαριστές, εργάτες κ.ά. Στα κριτήρια που θα ληφθούν υπόψη περιλαμβάνονται η ανεργία, η εμπειρία, η οικογενειακή κατάσταση, η ηλικία και οι τίτλοι σπουδών.

Νέο Πρόγραμμα Εργασιακής Απασχόλησης 10 Πτυχιούχων υλοποιούν τα Ελληνικά Πετρέλαια. Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ώστε να δώσει ευκαιρίες εργασιακών επιλογών σε νέους με εξαιρετικά προσόντα από καταξιωμένα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, που με την αξία και τις προσπάθειές τους διακρίθηκαν κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής τους πορείας.

Επίσης, η Πανεπιστημιακή Λέσχη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 20 ατόμων διάφορων ειδικοτήτων για την κάλυψη εποχικών αναγκών της.

iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis