Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:02 | 13/09/2015

 

 

Οι υποψήφιοι θα κατατάσσονται σε σειρά επιτυχίας ανάλογα με τις επιδόσεις τους στις αθλητικές δοκιμασίες καθώς και το βαθμό του απολυτηρίου αναγνωρισμένης Σχολής Μέσης εκπαίδευσης. Σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία γεννήσεως.

Σημείωση:(α) Το απολυτήριο λαμβάνει 10-20 μονάδες ανάλογα με το βαθμό (π.χ. για βαθμό 16/20 θα πιστώνονται 16 μονάδες).(β) Για τον υπολογισμό του μέσου όρου της βαθμολογίας των αναγνωρισμένων από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ξενόγλωσσων σχολών, όπου δεν υπάρχει απολυτήριο, καταμετρούνται οι επιτυχίες στις εξετάσεις των δύο επιπέδων, μία φορά για κάθε μάθημα, παίρνοντας την πιο ψηλή βαθμολογία ανεξαρτήτως επιπέδου και λαμβανομένου υπόψη ότι Α=20, Β=18, C=15, D=12 και Ε=10.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα 22807540 και 22807572.

Αιτήσεις από μέρους των ενδιαφερομένων θα πρέπει να υποβληθούν στο Ειδικό Έντυπο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από:

- το Υπουργείο Άμυνας,
- τα Στρατολογικά Γραφεία,
- την ιστοσελίδα του Υπουργείου Άμυνας (www.mod.gov.cy).

Οι συμπληρωμένες Αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο Υπουργείο Άμυνας, έναντι απόδειξης παραλαβής ή να αποσταλούν μέσω του Ταχυδρομείου με συστημένη επιστολή στον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Άμυνας, 1432 Λευκωσία, όχι αργότερα από τις 02.10.2015. Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα λαμβάνονται υπόψη. Οι αιτήσεις πρέπει να συνοδεύονται με αντίγραφα των πιστοποιητικών των προσόντων που προνοούνται στην παράγραφο 4 πιο πάνω (τα πρωτότυπα να παρουσιαστούν όταν ζητηθούν για έλεγχο).

Τονίζεται προς τους ενδιαφερόμενους ότι στην αίτησή τους, θα πρέπει να επισυνάπτονται τα απαραίτητα πιστοποιητικά, διαφορετικά η αίτησή τους δε θα ληφθεί υπόψη.

 

http://epiruscorner.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis