Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 19/08/2016

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από φονικό της Αγίας Νάπας που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής με θύμα 22χρονο Βρετανό.

Η αστυνομία συνεχίζει να καταζητεί τους δυο Τουρκοκύπριους, 22 και 48 ετών, τους οποίους «έδειξε» η 48χρονη Ελληνοκύπρια η οποία ομολόγησε ότι ο ένας εκ των δυο, που είναι σύντροφος της, της παραδέχθηκε τη διάπραξη του εγκλήματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ΡΕΠΟΡΤΕΡ, σε νέα της κατάθεση που έδωσε η 48χρονη που τελεί υπό 8ημερη κράτηση, παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα στους ανακριτές σε σχέση με την εμπλοκή και τρίτου Τουρκοκύπριου.

Αρχικά η ύποπτη ισχυρίστηκε ότι είχε συναντηθεί με Τουρκοκύπριο την επόμενη ημέρα του φόνου και μετά από οδηγίες του συντρόφου της, του παρέδωσε το κινητό τηλεφώνου του φερόμενου δολοφόνου, ενώ ο συγκεκριμένος τους βοήθησε στη διαφυγή τους στις κατεχόμενες περιοχές.

Ωστόσο στη συνέχεια η 48χρονη ανακρινόμενη ομολόγησε ότι δεν συναντήθηκε με τρίτο πρόσωπο και ότι η ίδια μετέβη στα κατεχόμενα όπου παρέδωσε στο 22χρονο φίλο της το κινητό τηλέφωνο.  

Υπενθυμίζεται ότι η ύποπτη, η οποία το τελευταίο χρόνο διέμενε με τον 22χρονο Τ/Κ στις Καμάρες, παραδέχθηκε ότι ο φίλος της, της εκμυστηρεύτηκε ότι μαζί με άλλο Τ/κ μαχαίρωσαν τους δυο Βρετανούς με τους οποίους συνεπλάκησαν επειδή οι Τ/κ τους έκαναν παρατήρηση διότι ουρούσαν σε δημόσιο μέρος.

Επίσης η ύποπτη, σε θεληματική της κατάθεση, ανέφερε ότι το βράδυ του φόνου μετέβη σε σημείο στην Αγία Νάπα όπου παρέλαβε τον φίλο της παίρνοντας του ρούχα για να αλλάξει.

Την ίδια ώρα η αστυνομία αναμένει τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων γύρω από τα τεκμήρια που συνδέονται με το φονικό ενώ δόθηκαν αυστηρές οδηγίες για εξονυχιστικούς ελέγχους στα οδοφράγματα.

Επίσης οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από διάφορα πρόσωπα και να αξιολογούν κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης της περιοχής.

 

www.reporter.com.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis