Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
10:50 | 17/02/2020

Ένας Αμερικανός καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους διότι επιχείρησε να πνίξει το κουτάβι της πρώην συντρόφου του, με τον εισαγγελέα που ανέλαβε την υπόθεση να κάνει λόγο για μια «απαράδεκτη» πράξη.

Ο Άαρον Ντέιβις, ηλικίας 36 ετών, κρίθηκε ένοχος για κακοποίηση ζώου έπειτα από μια δίκη τριών ημερών τον Δεκέμβριο, εξηγεί σε ένα δελτίο τύπου ο Κρίστοφερ Γκραμιτσιόνι, ο εισαγγελέας της κομητείας Μανμουθ, στα νότια περίχωρα της Νέας Υόρκης.

Τον Ιούλιο του 2018, ένας περαστικός έσωσε ένα σκυλάκι ηλικίας 8 μηνών, που το είχαν κλείσει σε ένα κλουβί και το είχαν εγκαταλείψει στον κόλπο του Σάντι Χουκ, στο Νιου Τζέρσεϊ, ενώ ανέβαινε η παλίρροια. Το κουτάβι το βάπτισαν «Ρίβερ» (Ποταμό) και η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα.

Το ίδιο πρωί, αστυνομικοί, που είχαν κάμερες στις στολές τους, είχαν επέμβει έπειτα από καταγγελίες για μια ενδοοικογενειακή διαμάχη και είχαν καταγράψει ένα σκυλάκι που έμοιαζε στον Ρίβερ. Αυτό επέτρεψε στις αρχές να φθάσουν έως τον δράστη της απόπειρας πνιγμού του ζώου, σύμφωνα με το δελτίο τύπου.

«Η κακοποίηση ζώων είναι απαράδεκτη και είναι ακόμη πιο αξιοκαταφρόνητο όταν το ζώο χρησιμοποιείται ως εκδίκηση για τον ιδιοκτήτη του» επισήμανε ο Γκραμιτσιόνι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Το μίσος είναι κάτι που διδάσκεται: 4χρονο κοριτσάκι αγκάλιασε αστυνομικό γιατί η μαμά του του έχει πει ότι οι αστυνομικοί είναι φίλοι της


Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis