Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:44 | 12/08/2021

Αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας Ασπροβάλτας τις βραδινές ώρες της 11-08-2021 στην Εγνατία Οδό (ύψος διοδίων Ανάληψης) πραγματοποίησαν σήμα στάθμευσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.

Όμως ο οδηγός (40χρονος αλλοδαπός) δε συμμορφώθηκε και πραγματοποίησε οπισθοπορεία, προσπαθώντας ανεπιτυχώς να πλήξει τα υπηρεσιακά οχήματα και να διαφύγει. Στη συνέχεια και αφού το όχημα ακινητοποιήθηκε, ο οδηγός συνέχισε να μη συνεργάζεται κατά τον αστυνομικό έλεγχο, πλην όμως συνελήφθη.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν επτά (7) αλλοδαποί (2 εξ’ αυτών στο χώρο των αποσκευών) οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της παράνομης μεταφοράς – προώθησης αλλοδαπών, επικίνδυνης οδήγησης, απείθειας και βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ειδική Προσφορά της Volterra για τους ένστολους

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis