Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 18/02/2020

Ξεγελάστηκε και το πλήρωσε ακριβά, μια Βολιώτισσα ηλικιωμένη, η οποία έδωσε σε άγνωστο δράστη ποσό 30.000 €, καθώς την έπεισε λέγοντάς της ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα!

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αναζητείται, άγνωστος δράστης, ο οποίος χθες το πρωί, τηλεφώνησε στο σταθερό τηλέφωνο μιας 82χρονης και συνομιλώντας μαζί της, της ανέφερε ψευδή γεγονότα ως αληθινά, την έπεισε και του παρέδωσε το χρηματικό ποσό των 30.000 € σε χαρτονομίσματα τα οποία και είχε τοποθετήσει σε νάιλον σακούλα.

Συγκεκριμένα άγνωστος δράστης προσποιήθηκε ότι είναι αστυνομικός, της ανήγγειλε ότι η κόρη της είχε μόλις εμπλακεί με υπαιτιότητά της σε δήθεν σοβαρό τροχαίο ατύχημα και την έπεισε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό, ώστε μεσολαβήσει για την αποφυγή τυχών συνεπειών της κόρης της.

Η ηλικιωμένη μετά από υπόδειξη του δράστη, βγήκε από την πολυκατοικία όπου διαμένει και εντός λίγων λεπτών άγνωστος άνδρας την προσέγγισε πεζός, στα χέρια του οποίο παθούσα παρέδωσε το παραπάνω χρηματικό ποσό, χωρίς να μιλήσουν, ενώ στη συνέχεια αυτός αποχώρησε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση.

magnesianews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis