Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
12:42 | 01/06/2021

H PIZZA FAN θέλοντας έμπρακτα να αναγνωρίσει την προσφορά των στελεχών των Σωμάτων Ασφαλείας, τους παρέχει ειδική έκπτωση για την αγορά πίτσας 8 τμχ με μόνο 5€.

Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά αποκλειστικά τους εργαζόμενους στα Σώματα Ασφαλείας και ισχύει μόνο με τηλεφωνική παραγγελία (τηλ.: 18.111), για παραλαβή στον χώρο εργασίας τους.

https://images.pizzafan.gr/site/products/003.jpg

Επίσης, η έκπτωση ισχύει για τις 16 κλασικές συνταγές του καταλόγου της PIZZA FAN: Μαργαρίτα, Απλή, Παραδοσιακή, Gustosa, Family, Καυτερή Beertuosa, Του Αθλητή, Πεπερονάτη, Ελληνική, Εξοχής, Γερμανική, Κλασική Special, BBQ Chicken, Fan Special, Γαλοπούλα Fan, Πατάτα-Μπέικον.

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η PIZZA FAN είναι μία ελληνική εταιρία που δραστηριοποιείται στον χώρο της pizza delivery από το 1996.

Από τα πρώτα της βήματα, εστίασε την προσοχή της στην ικανοποίηση των γευστικών αναγκών και απαιτήσεων των καταναλωτών της.

Μετά από 23 ολόκληρα χρόνια, εκατομμύρια παραγγελίες και ευχαριστημένους πελάτες, συνεχίζουμε να μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη για την πίτσα, με όλους εσάς.

Στόχος μας η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, γι’ αυτό εστιάζουμε στην υψηλή ποιότητα πρώτων υλών, στην ποικιλία των προϊόντων μας διαθέτοντας έναν ευρύ κατάλογο από πρωτοποριακές συνταγές και όλα αυτά σε προσιτές τιμές!

Με 74 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και 2 στην Κύπρο, είμαστε η No.1 Pizza delivery στην Ελλάδα!

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis