Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:44 | 08/09/2020

Ολοκληρώθηκε και φέτος η προσφορά δωροεπιταγών και άλλων δώρων στα τέκνα των συναδέλφων μας που θα φοιτήσουν στην Α’ Δημοτικού την επικείμενη σχολική περίοδο.

Ένεκα των περιορισμών συνάθροισης και εκδηλώσεων, η παράδοση των ειδών πραγματοποιήθηκε στους συναδέλφους-γονείς των παιδιών από το γραφείο της Ένωσης μας. Για ακόμη μια χρόνια σε καθένα από τα συνολικά τριάντα (30) παιδιά δωρίσαμε μια δωροεπιταγή των τριάντα (30) Ευρώ για αγορά σχολικών ειδών από τα καταστήματα ‘’ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΙ’’ στις Σέρρες, μια παλέτα-πακέτο με πενήντα (50) ξυλομπογιές και ένα ανοξείδωτο φαγητοδοχείο της ελληνικής εταιρείας ‘’Lifegreen’’.  

 

 

 

Τα χαρούμενα πρόσωπα και χαμόγελα όσων παιδιών προσήλθαν μαζί με τους γονείς τους για την παραλαβή των δώρων αλλά τα κολακευτικά σχόλια των συναδέλφων μας για την προσφορά των προαναφερθέντων ειδών, αντικατοπτρίζουν την ικανοποίηση των μελών μας και την αναγνώριση των ενεργειών της Ένωσης μας.

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μας εκφράζουμε στα καταστήματα-βιβλιοπωλεία ‘’ΑΦΟΙ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΙ’’ για τη στήριξη τους ακόμη μία χρονιά, καθώς το 1/3 του ποσού της δωροεπιταγής αποτελεί ευγενική χορηγία τους καθώς και στην εταιρεία ‘’Lifegreen’’ για την άψογη συνεργασία και εξυπηρέτηση τους αλλά και για τον σημαντικό λόγο ότι για την αγορά κάθε φαγητοδοχείου θα δοθεί, μέσω της εταιρείας τους, το χρηματικό ποσό των 0,20€ στο ‘’Χαμόγελο του Παιδιού’’.

Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους υγεία και ευημερία και στους λιλιπούτειους μαθητές καλή αρχή και καλή σχολική χρονιά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Ο Πρόεδρος

ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ  Αναστάσιος

6945905232

Η Γενική Γραμματέας

ΖΑΓΟΡΑ  Ελπίδα

6956545530

 

 

            

 


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis