Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 02/10/2021

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος εξασφάλισε για τα μέλη της και τα μέλη των οικογενειών τους, προσφορά εκπτωτικών συνδρομών, σε προνομιακή τιμή, για τα γυμναστήρια PLANET FITNESS AND MORE.

Η τελική τιμή για την ετήσια standard συνδρομή ανέρχεται στα 59 ευρώ με δώρο την εγγραφή κόστους 30 ευρώ, από 99 ευρώ τιμή καταλόγου.

Η τελική τιμή για την Prime συνδρομή, η όποια εξασφαλίζει απεριόριστη πρόσβαση σε exclusive mini groups TRX, Cross TRN, Aerial Experience, Pilates stick & Pilates Props & Power Cycling είναι στα 179 ευρώ, με δώρο εγγραφή, από 199 ευρώ τιμή καταλόγου.

Η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος ευχαριστεί τα γυμναστήρια PLANET FITNESS AND MORE, την κα Λένα Παπαϊωάννου Marketing Director και την κα Αλεξάνδρα Σαντριά Υπεύθυνη του γυμναστηρίου στο Παγκράτι.

Πληροφορίες για την εγγραφή στα τηλέφωνα των κατά τόπους γυμναστηρίων

Δείτε εδώ που βρίσκονται τα γυμναστήρια :

https://planetfitness.gr/clubs/

Οι συνδρομές αφορούν στη χρήση εγκαταστάσεων και περιλαμβάνουν απεριόριστη χρήση καρδιαγγειακών μηχανημάτων, απεριόριστη χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελεύθερων βαρών, απεριόριστη συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα καi προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής το οποίo προσαρμόζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του ασκούμενου.

Μάθετε περισσότερα για τα γυμναστήρια PLANET FITNESS AND MORE.

εδώ: https://planetfitness.gr/

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια συνδρομής εδώ: https://planetfitness.gr/insurance/

Δείτε τα μέτρα ασφαλείας και τους κανόνες χρήσης των γυμναστηρίων εδώ: https://planetfitness.gr/covid-19/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis