Προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Ελληνική Αστυνομία από το Ίδρυμα Ευγενίδου

Προσφορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στην Ελληνική Αστυνομία από το Ίδρυμα Ευγενίδου

Την Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, πραγματοποίησε συνάντηση στο Γραφείο του, με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Ιδρύματος Ευγενίδου, κ. Λεωνίδα Δημητριάδη – Ευγενίδη, στο πλαίσιο της οποίας τον ευχαρίστησε εκ μέρους του Σώματος για τη δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας.

Ειδικότερα, το Ίδρυμα Ευγενίδου προσέφερε τον περασμένο Οκτώβριο 15 καινούργιους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, οι οποίοι αξιοποιήθηκαν για την δημιουργία σύγχρονου κέντρου πληροφορικής σε αίθουσα της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και δύο προβολείς παρουσιάσεων ( projectors ), οι οποίοι τοποθετήθηκαν σε ισάριθμες αίθουσες διδασκαλίας.

Ο Προϊστάμενος Επιτελείου/Α.Ε.Α, Αντιστράτηγος Ανδρέας Δασκαλάκης, προσέφερε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Δημητριάδη - Ευγενίδη, ως συμβολική αναγνώριση της ανιδιοτελούς προσφοράς του Ιδρύματος Ευγενίδου, και επεσήμανε ότι η εν λόγω δωρεά αποτελεί ένδειξη αναγνώρισης του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας, συνεισφέροντας παράλληλα στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας προς όφελος του προσωπικού του Σώματος και κατ’ επέκταση της κοινωνίας.

Στην συνάντηση, από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας, παρέστησαν επίσης η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων/Α.Ε.Α., Ταξίαρχος Σοφία Λαμπροπούλου και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Αριστείδης Μούρτος.

Από το Ίδρυμα Ευγενίδου, παρευρέθηκαν επίσης ο εξουσιοδοτημένος από την Διοικούσα Επιτροπή του Ιδρύματος, κ. Παναγιώτης Αχείμαστος και ο υπεύθυνος ασφαλείας, κ. Σπυρίδων Ζώνιος.