Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:00 | 14/12/2014
 
Γλυφάδα 12/12/2014
 
Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής και Νοτιοανατολικής Αττικής ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εθνικής Αλληλεγγύης για προσφορά στο συνάνθρωπο συμμετέχοντας στο BazaarΧριστουγεννιάτικων  Γλυκών στο Δημαρχιακό μέγαρο Γλυφάδας.
 
 
Η εκδήλωση είχε σαν σκοπό τη συλλογή χρημάτων για να εξασφαλιστεί το πρωτοχρονιάτικο   τραπέζι σε συνανθρώπους  μας, που δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται να το απολαύσουν.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτιοανατολικής ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος,  ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Βορειοανατολικής ΜΑΝΙΑΤΗΣ Παντελής, ο Ταμίας της Ένωσης Νοτιοανατολικής ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας καθώς και γυναίκες αστυνομικοί μέλη των δύο Ενώσεων που κατασκεύασαν γλυκά και τα πρόσφεραν στο Bazaarπρος πώληση.
 
Την εκδήλωση χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Γλυφάδας κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεώργιος.
Ο συνδικαλισμός της Αστυνομίας, πέρα από τα καθημερινά προβλήματα των εργαζόμενων Αστυνομικών που καλείται να αντιμετωπίσει, δείχνει για ακόμα μια φορά τον ανθρώπινο χαρακτήρα του συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις προσφοράς στον πολίτη και γενικά στο συνάνθρωπο.
 
 
Ο Αστυνομικός δεν βρίσκεται έξω από την κοινωνία, είναι μέρος της κοινωνίας, συμμετέχει και αντιλαμβάνεται  τις δυσκολίες της εποχής μας τις οποίες και ο ίδιος αντιμετωπίζει  έχοντας όμως ανεπτυγμένο το αίσθημα της προσφοράς.
 
Για τα Δ.Σ.
 
 
                    - Ο -                                            - Ο -                                     -Ο-                                                    -Ο-
                 Πρόεδρος                             Γεν. Γραμματέας                        Πρόεδρος                             Γεν. Γραμματέας
              Β/Α Αττικής                                Β/Α Αττικής                          Ν/Α Αττικής                                 Ν/Α Αττικής
 
 
             ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Κων/νος    ΧΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος       ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος        ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
 
 
Πηπηγή: www.eaynaa.gr
 
dhttp://dynamikhantidrash.blogspot.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis