Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:29 | 21/04/2020

Θα θέλαμε, δημόσια μάλιστα, να ευχαριστήσουμε τον Σύνδεσμο Φιλίας Ελλάδας – Κύπρου που δία μέσου του Δ.Σ. του και ειδικότερα από την Πρόεδρο κυρία Μαρια Οραήλογλου και τα υπόλοιπα Μέλη του, τις κύριες Μαριάννα Αντωνίου, Ειρήνη Γεωργοπούλου, Βάσω Ιωσηφίδου, Έλσα Σταματάρη, Μαρία Χρήστου, Ερμιόνη Βικοπούλου, Μαρία Συνοδινού, Βασιλεία Μαυρίδου, Γεωργία Μιχαήλ, Πόπη Παντελίδου, έκανε δωρεά ικανής ποσότητας σε απαραίτητο υγειονομικό υλικό, μέσω εκλεγμένων συναδέλφων του Ενωτικού Κινήματος Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης, σε Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης, για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στην Ελληνική Κοινωνία.

Ειδικότερα χορηγήθηκαν υφασμάτινες μάσκες προσώπου, πλαστικά γάντια και αντισηπτικά, τα οποία μοιράστηκαν και μοιράζονται σε διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες του Νομού Θεσσαλονίκης για τις εξαιρετικά μεγάλες ανάγκες των Αστυνομικών, κατά την εκτέλεση του λειτουργήματος και της προσφοράς υπηρεσιών σε όλο το κοινωνικό σύνολο, στη δύσκολη χρονική συγκυρία, για την αντιμετώπιση του Κορονοϊού COVID – 19. Συγχαίρουμε τέτοιες φιλάνθρωπες ενέργειες που προάγουν τον ανθρωπισμό, την αλληλεγγύη και την αλληλοβοήθεια μεταξύ μας!

Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους!

Θεσσαλονίκη, 20 Απριλίου 2020,
Ενωτικό Κίνημα Αστυνομικών -ΕΚΑ- Θεσσαλονίκης

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την παράδοση του υγειονομικού υλικού που πραγματοποιήθηκε μέχρι στιγμής και θα συνεχιστεί τις προσεχείς ημέρες :

ekathess.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis