Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:49 | 27/01/2015

Δύο άτομα που είχαν συλληφθεί την περασμένη εβδομάδα στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη για την υπόθεση Ξηρού κρίθηκαν σήμερα προσωρινά κρατούμενοι, μετά την απολογία τους στον ειδικό εφέτη ανακριτή. Και οι δύο αντιμετωπίζουν βαρύτατες κακουργηματικές πράξεις, όπως συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Ο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατικές πράξεις, ενώ ο 29χρονος, Αλβανός υπήκοος, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, επανέλαβε όσα είχε καταθέσει, οπότε και αναγνώρισε στο πρόσωπο της Αγγελικής τη γυναίκα που μετέφερε σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και του Λουτρακίου.

Ο 23χρονος, αποτυπώματα του οποίου βρέθηκαν στο λευκό βαν που εντοπίστηκε στο όρος Αιγάλεω και θεωρείται από την αστυνομία ω το μέσο που θα χρησιμοποιούσαν όσοι θα έπαιρναν μέρος στο χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού, αρνήθηκε οποιαδήποτε σχέση με τρομοκρατικές πράξεις.

Ο κατηγορούμενος είπε ότι δεν γνωρίζει το Χριστόδουλο Ξηρό και πως η εμπλοκή του έχει να κάνει αποκλειστικά με το αυτοκίνητο, που ένας γνωστός του του είχε τηλεφωνήσει και του ζήτησε να βάλει μπροστά . Εκείνος, όπως είπε, ο έβαλε μπροστά και «η αμοιβή του ήταν 1500 ευρώ».

Πηγή:ethnos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis