Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:48 | 12/03/2018

 Ανακοινώθηκε ότι, την 12-03-2018 ημέρα Δευτέρα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής (www.hcg.gr), καθώς και στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, στην Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, οι ακόλουθοι Πίνακες του Διαγωνισμού Απευθείας Κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2017, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους:

α) Προσωρινός Αλφαβητικός Πίνακας Συμμετεχόντων (πρώτα τα στοιχεία των γυναικών υποψηφίων), με τα στοιχεία των υποψηφίων των οποίων τα δικαιολογητικά διαπιστώθηκε ότι πληρούν τις προϋποθέσεις-απαιτήσεις της προκήρυξης, στον οποίο αναγράφονται, μεταξύ άλλων, ο αριθμός μορίων εκάστου υποψηφίου αναλυτικά και συνολικά και

β) Προσωρινός Αλφαβητικός Πίνακας Απορριφθέντων, με τα στοιχεία των υποψηφίων των οποίων τα δικαιολογητικά διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις-απαιτήσεις της προκήρυξης, με πλήρη αιτιολογία αναφορικά με τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό.

 Κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκωνεπιτρέπεταιη άσκηση ενστάσεως απευθείας στο Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής προσωπικού (Α.Σ.Ε.Π.).

Η προθεσμία υποβολής των ενστάσεων στο Α.Σ.Ε.Π. ορίζεται από 13 Μαρτίου 2018 ημέρα Τρίτη έως και 22 Μαρτίου 2018 ημέρα Πέμπτη.

Στην ένσταση που κατατίθεται ή αποστέλλεται με συστημένη επιστολή απευθείας στο Α.Σ.Ε.Π.,πρέπει να επισυνάπτεται και παράβολο είκοσι (20) ευρώ, άλλως η ένσταση δεν λαμβάνεται υπόψη.

Επισημαίνεται ότι,η άσκηση ενστάσεως επιτρέπεται για λόγους νομιμότητας και πρέπει να περιέχει συγκεκριμένους λόγους ακυρότητας κατά συγκεκριμένης πράξεως ή παραλείψεως.

Οι Οριστικοί Αλφαβητικοί Πίνακες Συμμετεχόντων και Απορριφθέντων υποψηφίων διαγωνισμού απευθείας κατάταξης Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Υγειονομικού ειδικής κατηγορίας έτους 2017, προερχόμενων από ιδιώτες Οδοντιάτρους και Ψυχολόγους, θα προκύψουν μετά από την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων από το Α.Σ.Ε.Π.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis