Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:30 | 30/01/2017

Το μέλος της Ομοσπονδιακής Αστυνομικής Συσπείρωσης και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ Κεφάλας Ευάγγελος έθεσε προς συζήτηση στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας το φλέγον ζήτημα που εχει προκυψει με το Τ.Π.Δ.Υ.

Ο κ.Κεφάλας Ε. πρότεινε όπως η Ομοσπονδία μας ενημερώσει υπεύθυνα τους συναδέλφους επί του θέματος αφού προηγούμενα συμβουλευτεί εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (οικονομολόγο, εργατολόγο κ.α) και έπειτα να θέσει όλα τα δεδομένα υπόψη των συναδέλφων οι οποίοι ελεύθερα θα αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν ή θα διαγραφούν από το Τ.Π.Δ.Υ.


Αντιπρόεδρος Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γιώργος Παπατσίμπας

Αθήνα, 30.01.2017

Εισήγηση στο σημερινό Δ.Σ. για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Πέρασε μία ακόμη χρονιά μνημονιακού αδιεξόδου που χαρακτηρίστηκε από την ψήφιση Νόμων - Μέτρων που υποβαθμίζουν το βιωτικό μας επίπεδο, ενώ και τη νέα χρονιά δρομολογούνται νέα που δημιουργούν πλέον πρόβλημα επιβίωσης.
Προκειμένου να αποτρέψουμε τη νέα επιδρομή που σχεδιάζει η κυβέρνηση προτείνω ένα πρόγραμμα δράσης και διεκδίκησης τη νέα συνδικαλιστική χρονιά που θα περιλαμβάνει:
Α) Σύγκλιση Γενικών Συνελεύσεων στα Πρωτοβάθμια Σωματεία με τη συμμετοχή μελών της Ε.Γ. προκειμένου να ενημερωθούν οι συνάδελφοι για τις δυσμενείς επιπτώσεις του Νέου Ασφαλιστικού (μείωση νέων συντάξεων 20 - 30%), τη μη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ, το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων, την προώθηση νέου μισθολογίου κ.λ.π.
Β) Πανελλαδικό ένστολο συλλαλητήριο, αφού προηγηθούν οι Γ.Σ. με βασικά αιτήματα την επικινδυνότητα της εργασίας και όλα τα προαναφερόμενα
Γ) Εκδήλωση μικρότερων και ευέλικτων μορφών δράσης ανάλογα με την πορεία και τη δυσμενή εξέλιξη των διεκδικήσεών μας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis