Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:07 | 22/04/2018

Δείτε την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγες ημέρες η Ομοσπονδία των Αστυνομικών:

Κύριοι Υπουργοί,

Με ικανοποίηση πληροφορηθήκαμε ότι, ξεκίνησαν χθες, 17-04-18, στο Υπουργείο Παιδείας, οι συναντήσεις εργασίας για την αναβάθμιση των Αστυνομικών Σχολών, όπως άλλωστε σας είχαμε επισημάνει και κατά τη συνάντησή μας στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, στις 19/03/2018, όταν μας ενημερώσατε για την βούλησή σας, να προωθήσετε, επιτέλους, τις αναγκαίες θεσμικές παρεμβάσεις, μέσα από αξιόπιστο διάλογο για αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα που απασχολεί την Ομοσπονδία μας τα τελευταία πολλά χρόνια, έχοντας εκδηλώσει προς τούτο πολλές πρωτοβουλίες.

314-7-16

 

Στην πρώτη αυτή συνάντηση εργασίας, σύμφωνα και με το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, εκτός του ιδίου του κ. Κώστα Γαβρόγλου, συμμετείχαν οι εκπρόσωποι του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας (Δ/ση Εκπαίδευσης &Ανθρωπίνων Πόρων) κα Βασιλική Αλεξανδρή, ο Αστυνόμος Α' κ. Κωνσταντίνος Καραντώνης του τμήματος Εκπαιδευτικών Μελετών της Αστυνομικής Ακαδημίας και συνεργάτες του Υπουργού, ενώ, όπως ανακοινώθηκε, θα ακολουθήσουν και νέες συναντήσεις μέχρι την οριστική διαμόρφωση των τελικών προτάσεων.

Παρακαλούμε, να λάβετε υπόψη σας ότι, στις επόμενες συναντήσεις εργασίας, την Ομοσπονδία μας επιθυμούμε να εκπροσωπεί ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Συνδρεβέλης, ο οποίος έχει εξουσιοδοτηθεί να συμμετέχει ενεργά στην όλη διαδικασία, εφόσον κοινός μας στόχος είναι η διαμόρφωση μιας συνολικής και ουσιαστικής πρότασης, υλοποιήσιμης στο άμεσο μέλλον, χωρίς περαιτέρω κωλυσιεργίες ή και ατέρμονες συζητήσεις, από επιτροπή σε επιτροπή και από ομάδα εργασίας σε ομάδα εργασίας, όπως δυστυχώς είχε συμβεί στο παρελθόν.

Αναμένοντες την απάντησή σας, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο όλο εγχείρημα.

Με εκτίμηση

Για την Εκτελεστική Γραμματεία της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

        O Πρόεδρος                              Ο Γενικός Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑΣ Γεώργιος

 

Διαβάστε ακομα:  Διευκρινίσεις για το νέο σύστημα αξιολόγησης αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis