Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 18/02/2019

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν οι τρεις από τους τέσσερις κατηγορούμενους ως μέλη της σπείρας που διέπραττε ληστείες και φέρεται να εμπλέκεται στη δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Την ίδια ώρα, ο κατηγορούμενος ο οποίος έχει κατονομαστεί από τους συνεργούς του ως ο δολοφόνος του επιχειρηματία παραμένει άφαντος καθώς φέρεται, λίγες ώρες μετά το έγκλημα, να πέρασε τα σύνορα και να εξαφανίστηκε στην Αλβανία. Ένα ακόμη μέλος της σπείρας το οποίο εμφανίζεται να συμμετείχε στην αιματηρή ληστεία έχει συλληφθεί στο Βέλγιο και αναμένεται η έκδοσης του στη χώρα μας.

Οι τρεις κατηγορούμενοι, οι οποίοι απολογήθηκαν ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι περισσότεροι είχαν ομολογήσει, από την προανάκριση, τη συμμετοχή τους στην σπείρα. Ο τέταρτος κατηγορούμενος, ο οποίος είναι ανάπηρος, μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Στον συγκεκριμένο κατηγορούμενο αποδίδεται ο ρόλος του τσιλιαδόρου και σύμφωνα με τις αρχές έχει ταυτοποιηθεί η συμμετοχή του σε αρκετές διαρρήξεις. Ωστόσο, φέρεται να μην είχε καμία συμμετοχή στη ληστεία η οποία κατέληξε στο δολοφονία του επιχειρηματία.

[custom:google-ads]

Η σπείρα, στην οποία αποδίδονται 44 διαρρήξεις και ληστείες, πιάστηκε στην τσιμπίδα των αρχών και συνδέθηκε με την δολοφονία όταν ένας από τους κατηγορούμενους πυροβόλησε αγριογούρουνο με το ίδιο όπλο που είχε χρησιμοποιηθεί στο φόνο του άτυχου Σταματιάδη. Οι κάλυκες βρέθηκαν από την αστυνομία όταν οι δράστες εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο μετά την αποτυχημένη διάρρηξη ATM.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis