Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:44 | 26/05/2018

Της Άννας Κανδύλη

Προφυλακιστέα κρίθηκε μετά την απολογία της στην ανακρίτρια η 44χρονη γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, η οποία συνελήφθη την Τετάρτη μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε εις βάρος της για πλαστές συνταγογραφήσεις.

Η κατηγορουμένη, η οποία κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση και απάτη, αρνήθηκε στην απολογία της, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έχει σχέση με το κύκλωμα διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων. Ισχυρίστηκε δε πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους συγκατηγορουμένους της.

Σύμφωνα με τους συνηγόρους της, ωστόσο , παραδέχτηκε πως προχώρησε σε 86 συνταγογραφήσεις που δεν αφορούσαν ασθενείς του νοσοκομείου χωρίς όμως ανταλλάγματα αλλά γιατί δεχόταν απειλές για τη ζωή της αλλά και του συζύγου της ακόμη και με όπλο από άγνωστο πρόσωπο το οποίο την είχε μετατρέψει σε «άβουλο και πειθήνιο όργανό του».
[custom:google-ads]
Η γιατρός υποστήριξε, ότι όλα ξεκίνησαν όταν αρνήθηκε να πάρει χρήματα για να προχωρήσει στις παράνομες συνταγογραφήσεις. Οι απειλές ήταν όπως είπε και ο λόγος που εξαφανίστηκε από τις αρχές Μαΐου προκειμένου να χάσει τα ίχνη της ο εκβιαστής της.

Κατά την απολογία της δήλωσε σχεδόν σίγουρη πως το πρόσωπο που την εκβίαζε δεν είναι μεταξύ των κατηγορουμένων για την παράνομη διακίνηση των αντικαρκινικών φαρμάκων.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της θεωρούν πως η συγκεκριμένη υπόθεση δεν έχει σχέση με αυτή των παράνομων αντικαρκινικών και εκτιμούν πως η ανάκριση πρέπει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο αναζητώντας τα πρόσωπα που ενδεχομένως εμπλέκονται στην αλυσίδα διακίνησης των φαρμάκων που η 44χρονη συνταγογράφησε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
 

enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis