Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:42 | 16/10/2017

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον Ανακριτή ο νεαρός άνδρας που φέρεται να τραυμάτισε πριν από λίγες ημέρες με μαχαίρι στο λαιμό τη σύντροφό του, έξω από την είσοδο του Αερολιμένα Ζακύνθου. Η κατηγορία που του απαγγέλθηκε είναι απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.


Αμέσως εκδόθηκε ένταλμα κράτησης, ενώ σήμερα το πρωί θα εκδοθεί και το προφυλακιστήριο με το οποίο θα καθοριστεί σε ποια φυλακή θα οδηγηθεί.

[custom:google-ads]

Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείτο από την πρώτη στιγμή με τους αστυνομικούς να εξαπολύουν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του. Λίγες ημέρες αργότερα εντοπίστηκε στο Νοσοκομείο του Ριου στην Πάτρα, καθώς είχε μεταβεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα προκειμένου να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Εκεί δίνοντας τα στοιχεία της ταυτότητάς του αναγνωρίστηκε και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ακολούθως ενημερώθηκε η Ασφάλεια Ζακύνθου, της οποίας ο διοικητής έκδωσε ένταλμα σύλληψης από τον Εισαγγελέα και επόμενο βήμα ήταν η σύλληψή του και μεταφορά στο νησί μας για να ακολουθηθεί η νομική διαδικασία. Μετά την προσαγωγή του σε Εισαγγελέα και Ανακριτή ζήτησε και πήρε προθεσμία οπότε το πρωί του Σαββάτου με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία επέστρεψε για να απολογηθεί.


Υπενθυμίζουμε πως το περιστατικό είχε γίνει βράδυ, όταν ο νεαρός για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι τη σύντροφό του στο λαιμό. H άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ζακύνθου όπου νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου, αφού προηγουμένως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τη ραφή του τραύματός της.

Πηγή: imerazante.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis