Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:22 | 18/03/2017

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ο 43χρονος τσιγγάνος που, ισχυριζόμενος ότι ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς κατά την παραμονή του στο αστυνομικό τμήμα Άνω Λιοσίων, κατάφερε να τους οδηγήσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου.

\Ο 43χρονος, σεσημασμένος για κλοπές, διαρρήξεις και χρήση ναρκωτικών οδηγήθηκε σήμερα στον ανακριτή, κατηγορούμενος για την πρόσφατη διάρρηξη σε κομμωτήριο στις Αχαρνές. Είχε προηγηθεί μια ακόμα διάρρηξη σε κρεοπωλείο στην ίδια περιοχή και τρεις απόπειρες κλοπής στα Άνω Λιόσια, μεταξύ των οποίων και στο δημαρχείο.

Υπενθυμίζεται , ότι ο 43χρονος τσιγγάνος στις 3 Μαρτίου 2017 είχε καταγγείλει στη διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας 7 αστυνομικούς (μεταξύ αυτών και τον πρώην διοικητή του Α.Τ Άνω Λιοσίων) για σωματική και ψυχολογική βία. Οι 5 από τους 7 αστυνομικούς τέθηκαν επίσης σε διαθεσιμότητα και ακόμα και σήμερα δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους.

Να σημειωθεί, ότι η δίκη των 7 αστυνομικών έχει οριστεί για την Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 9 το πρωί, στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών (πρώην σχολή Ευελπίδων – κτίριο 7) και είναι βέβαιο ότι χρειάζονται τη συμπαράσταση των κατοίκων για να συνεχίσουν – χωρίς εσωτερικές αγκυλώσεις – το έργο τους.

doxthi.gr

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis