Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
19:44 | 10/09/2015

Το δρόμο για τη φυλακή «έδειξαν» ανακριτής και εισαγγελέας στο 38χρονο μοντέλο και τους δυο συγκατηγορουμένους του για την υπόθεση των 27 κιλών κοκαΐνης αξίας 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκε σε αποθήκη στον Ασπρόπυργο.

Ο 38χρονος κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει καθώς σύμφωνα με το συνήγορο του Σάκη Κεχαγιόγλου  «είναι χρήστης και θύμα της υπόθεσης καθώς ο ρόλος του ήταν περιφερειακός».

Ο κατηγορούμενος που μεσουρανούσε στις πασαρέλες στις αρχές της δεκαετίας του 2000 , σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να είπε στην δίωρη απολογία του: «Δεν είμαι εγώ ο εγκέφαλος. Δεν είμαι ο οργανωτής. Είμαι ο "τελευταίος τροχός" της αμάξης. Υπήρξα αναλώσιμος. Όλη η εμπλοκή μου οφείλεται στη μακροχρόνια εξάρτηση μου από την κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά. Επειδή δεν είχα χρήματα και είχα ισχυρή εξάρτηση από τα ναρκωτικά θα έπαιρνα μια ποσότητα ως αμοιβή για τη βοήθεια που θα έδινα σε τρίτους. Αν οργάνωνα εγώ τη μεταφορά της κοκαΐνης δεν θα ήμουν παρών στην αποθήκη. Ήμουν το εκτελεστικό όργανο».

Μάλιστα, το μοντέλο φέρεται να κατονόμασε ενώπιον του ανακριτή και συγκεκριμένο πρόσωπο  λέγοντας ότι εκείνος τον ενέπλεξε στην υπόθεση.

http://www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis