Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:48 | 04/05/2019

Ενας 43χρονος πατέρας κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του από την ηλικία των 12 χρόνων ενώ συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα και τον ανακριτή Καλαμάτας.

Σήμερα πέρασε εκ νέου την πόρτα του ανακριτή ώστε να απολογηθεί και προφυλακίστηκε. Η οικογένεια ζει στην Καλαμάτα και σύμφωνα με πληροφορίες της “Ε” ο πατέρας έδερνε και κακοποιούσε και τη μητέρα.

[custom:google-ads]

Η κόρη του, στην ηλικία των 16,5 χρόνων σήμερα δεν άντεξε και ξέσπασε μπροστά σε όλη της την οικογένεια το βράδυ του Πάσχα. Ο πατέρας έγινε βίαιος και επιθετικός επειδή είχε βγει με φίλες της πιο πριν ενώ στις αρχές του Απριλίου -αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες- είχε προσπαθήσει να ασελγήσει σε μια από τις φίλες της κόρης του. Τότε ήταν και η πρώτη φορά που η έφηβη μοιράστηκε με την φίλη της τους αλλεπάλληλους βιασμούς σώματος και ψυχής που δεχόταν από τον πατέρα της.

Μετά από τις αποκαλύψεις που έκανε η κόρη, η μητέρα πήρε αυτή και το άλλο της παιδί και έφυγαν από το σπίτι, οπότε και φιλοξενούνται σε συγγενείς. Πήγαν και στην Αστυνομία και αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν τον πατέρα ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Πηγή: eleftheriaonline.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis