Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:37 | 11/06/2015

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στον γ' τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 47χρονος αστυνομικός που κατηγορείται ότι στραγγάλισε την 7χρονη κόρη του, στον Εύοσμο.

Ύστερα από την ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή, ο κατηγορούμενος ως παιδοκτόνος επέστρεψε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, απ' όπου αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιες φυλακές θα κρατηθεί.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο 47χρονος, μετήχθη σιδηροδέσμιος -συνοδεία συναδέλφων του- στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης. Ανέκφραστος και με βλέμμα απλανές, περίμενε έξω από το γραφείο του ανακριτή μέχρι να έρθει η ώρα της απολογίας. Ο ίδιος -μάλιστα- φαίνεται ότι επέλεξε να μην τον υπερασπιστεί δικηγόρος.

Κατά την 20λεπτή απολογία του, φέρεται ότι ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, επικαλούμενος ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα, με πληροφορίες, ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, αίτημα για το οποίο θα αποφασίσει ο ανακριτής.

newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis