Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
15:37 | 05/05/2015

Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του στην 10η Τακτική Ανακρίτρια ο πατέρας της Αννυς Μπορίσοβα που κατηγορείται ότι σκότωσε και τεμάχισε το τεσσάρων ετών κοριτσάκι του.

Από το Κτίριο 9 που βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας μέχρι το περιπολικό στην είσοδο των δικαστηρίων, από όπου πέρασε ο κατηγορούμενος και η σύζυγός του έγιναν αποδέκτες της οργής του κόσμου που βρίσκεται στα δικαστήρια.

Φωνές, βρισίδια και κατάρες εκτόξευαν όσοι βρίσκονται στην Ευελπίδων όταν καταλάβαιναν ότι μπροστά τους βρίσκεται ο δράστης του ανατριχιαστικού εγκλήματος. Σημειώνεται δε ότι ο κατηγορούμενος δέχτηκε επίθεση από συγκεντρωμένους, οι οποίοι τον αποκάλεσαν «κτήνος», «κάθαρμα» και «γομάρι», ενώ κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.

Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές, ενώ η σύζυγός του που πήρε προθεσμία, θα κρατηθεί στη ΓΑΔΑ και θα επιστρέψει για να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται πως η προσαγωγή των γονέων της μικρής Αννυς το πρωί της Τρίτης έγινε με ισχυρή αστυνομική συνοδεία, ενώ αμφότεροι φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

http://www.kathimerini.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis