Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:00 | 28/09/2018

Ο δράστης της επίθεσης απολογούταν νωρίτερα για τρεις ώρες στον εισαγγελέα και την ανακρίτρια.

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 38χρονος που την περασμένη Δευτέρα επιχείρησε να δολοφονήσει 25χρονη φίλη της αδερφής του μέσα στο σπίτι της δεύτερης και μπροστά στα έντρομα μάτια των δύο μικρών ανηψιών του.

Ο άνδρας είχε οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας για να απολογηθεί νωρίτερα από το αναμενόμενο, για να αποφευχθούν επεισόδια με την οικογένεια της άτυχης κοπέλας.

[custom:google-ads]

Δείτε τι δήλωσε ο συνήγορός του:

Πώς έγινε η επίθεση – Προσπάθησε να αμυνθεί η 25χρονη

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να είπε η αδελφή του δράστη, το κακό έγινε την ώρα που ετοιμαζόντουσαν να φύγουν από το σπίτι. Το θύμα γύρισε πίσω για να πάρει κάποια πράγματα που είχε ξεχάσει.

Ο 38χρονος την ακολούθησε, άρπαξε ένα μεγάλο μαχαίρι και άρχισε να την καρφώνει. Η αδελφή του δράστη που άκουσε τη 25χρονη να φωνάζει έτρεξε αμέσως μέσα στο σπίτι.

Η άτυχη κοπέλα, παρόλο που είχε δεχθεί μαχαιριές και ήταν γεμάτη αίματα, κατάφερε να του αρπάξει το μαχαίρι από τα χέρια και να το πετάξει. Ο δράστης τότε την άρπαξε από το λαιμό. Η αδελφή του τον απώθησε και αγκάλιασε την Μαρία για να την προστατέψει.

Ο 38χρονος σε κατάσταση αμόκ άρπαξε ένα δεύτερο μικρότερο μαχαίρι και το κάρφωσε στα πλευρά της 25χρονης, ενώ απειλούσε να σφάξει και την αδελφή του. Μετά κάθισε στον καναπέ και παρέμεινε εκεί μέχρι που έφτασαν οι αστυνομικοί.

Όλα αυτά διαδραματίστηκαν μπροστά στα δυο κοριτσάκια, ηλικίας 9 και 12 ετών, που ούρλιαζαν και καλούσαν σε βοήθεια τους γείτονες.

Ο 38χρονος είχε ψυχολογικά προβλήματα και βίαιο ιστορικό

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος από το 2016 που έχασε τον πατέρα του άρχισε να παρουσιάζει ψυχολογικά προβλήματα. Είχε επιχειρήσει να πνίξει τη σύντροφό του και μητέρα του ενός από τα παιδιά του, ενώ άλλη φορά την κυνηγούσε με όπλο και την απειλούσε.

Φαίνεται μάλιστα να του είχε συσταθεί φαρμακευτική αγωγή, την οποία όμως δεν ακολουθούσε.

Τον τελευταίο καιρό του είχε "καρφωθεί" στο μυαλό ότι η σύντροφός του και άλλοι συγγενείς θέλουν να τον καταγγείλουν για παιδεραστία και να τον κλείσουν μέσα. Για να καθησυχαστούν οι παράλογες σκέψεις του, η αδερφή του τον πήρε στο σπίτι της και εκεί συνέβη το κακό.

Το 25χρονο θύμα το έβλεπε μόλις για δεύτερη φορά και πιθανότατα την θεώρησε ως «εχθρό», γι’ αυτό και της επιτέθηκε.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis