Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:44 | 29/09/2015

Προφυλακιστέος κρίθηκε την Τρίτη ο ένας εκ των δύο αδελφών που φέρεται ως συνεργός του Γιώργου Πετρακάκου. 

 


Κατά την απολογία του ο 27χρονος που κρίθηκε προφυλακιστέος υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα για τα όπλα κι ότι με τον Πετρακάκο ήταν απλώς παιδικοί φίλοι. 

«Με τον Γιώργο ήμασταν παιδικοί φίλοι. Τον αγαπούσα και τον φοβόμουνα ταυτόχρονα. Δε θεωρούσα ότι κάνω κάποια παράνομη πράξη. Δεν είχα καμία συμμετοχή σε όπλα, ληστείες, απειλές κι οποιαδήποτε εγκληματική πράξη. Είχα απλώς νοικιάσει το σπίτι στον Γιώργο και του είχα δώσει τα κλειδιά. Δεν γνώριζα τίποτα», δήλωσε, μεταξύ άλλων, κατά την απολογία του.

 

Ο συνήγορος υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων, Εμμανουήλ Τσιρίγος, μιλώντας σε δημοσιογράφους, τόνισε πως η Δικαιοσύνη εξάντλησε την αυστηρότητά της. 


 

«Από κανένα σημείο της ανακριτικής διαδικασίας δεν προέκυψαν ενοχοποιητικά στοιχεία για τους εντολείς μου. Κανένα επιβαρυντικό στοιχείο δε βρέθηκε εναντίον τους. Σε μικρό χρονικό διάστημα και με όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα απέναντι τους ο κ. πρόεδρος κι η κυρία εισαγγελέας κατάφεραν να δουν αυτό: ότι οι εντολείς μου ήταν απλοί φίλοι του Πετρακάκου. Η ασκηθείσα σε βάρος τους ποινική δίωξη αφορά μόνο την παιδική τους φιλία. Αναφορικά με τον τρίτο ο οποίος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος θεωρώ ότι εξάντλησαν την αυστηρότητά τους. Οφείλω να σεβαστώ την απόφασή τους, η οποία, όμως, με εκπλήσσει», δήλωσε ο κ. Τσιρίγος. 






 

http://www.protothema.gr/
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis