Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:38 | 01/04/2018

Το Πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Συμμετέχουν 22 υπηρεσιακές ομάδες οι οποίες στην πρώτη φάση χωρίστηκαν σε δύο ισάριθμους ομίλους και δοκιμάστηκαν σε 10 ενδιαφέρουσες αθλητικές αναμετρήσεις, με τους συναδέλφους να υπερβάλλουν εαυτόν για το καλύτερο πλασάρισμα σε αυτούς . Με το πέρας των αγωνιστικών αυτών, οι 4 πρώτες του κάθε ομίλου μπαίνουν στα προημιτελικά - play off του θεσμού, ενώ οι υπόλοιπες 14 στο Κύπελλο Φιλίας, δίνοντας την δυνατότητα και στους συναδέλφους Αστυνομικούς που αποκλείστηκαν από την 8άδα του Πρωταθλήματος να αγωνιστούν σε περισσότερα παιχνίδια, με παράλληλο κίνητρο να συνεχίζουν να αθλούνται.

      Τα ζευγάρια των play off είναι Τ.Δ.Μ.Α. - Τ.Α. Α.Τ. Αγίου Δημητρίου , Β΄ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων - Α.Τ. Παγκρατίου , Α.Τ. Πεντέλης - Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής και Υ.Κ.Α. - Δ.Α.Ε.Α. .

       Τα ζευγάρια του Κυπέλλου φιλίας είναι ΔΙ.ΑΣ. Βορειοανατολικής Αττικής - Υ.Α.Τ. , Α.Τ. Φυλής - Α.Τ. Βύρωνα ,Υ.Δ.Ν. - Ο.Π.Κ.Ε. , Δ.Α.Α.Α. - ΔΙ.ΑΣ. Νοτιοανατολικής Αττικής, Α.Τ. Δημοτικού Θεάτρου - Τ.Α. Παπάγου Χολαργού .Το Γραφείο Τύπου ,η Δ.Ο.Α. και το Α.Τ. Ν. Σμύρνης περνούν στην επόμενη φάση άνευ αγώνα.

       Και στα play off και στο Κύπελλο Φιλίας, νικητής του ζευγαριού είναι αυτός που θα φέρει πρώτος δύο νίκες, με το πλεονέκτημα έδρας να ανήκει σε αυτόν που τερμάτισε πιο ψηλά στην βαθμολογία στην κανονική περίοδο.

      Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή συνέχεια και επιτυχίες .Και μην ξεχνάτε νους υγιής εν σώματι υγιεί.  

Του ΜΠΟΓΔΑΝΙΔΗ Αχιλλέα

Αντιπροσώπου της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.

μέλους Δ.Σ. Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος

"Απόσπασμα από το νέο τεύχος της Εφημερίδας της 'Ένωσης Αθηνών "Σύγχρονη Αστυνομία" μηνών Φεβρουαρίου Μαρτίου που μόλις κυκλοφόρησε".

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis