Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας
Στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς θα διεξαχθεί φέτος το Πρωτάθλημα Πυγμαχίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, από την Παρασκευή 13 έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015
 
Την διοργάνωση του σημαντικού αυτού αθλητικού γεγονότος έχει αναλάβει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας/Υ.Φ.Α.Α., σε συνεργασία με την Ε.Ο. Πυγμαχίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας και τη συνδρομή των Δήμων Λεβαδέων και Διστόμου, Αράχωβας Αντίκυρας, υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).  
 
Στους τριήμερους αγώνες λαμβάνουν μέρος αθλητές από το Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό και το Πυροσβεστικό Σώμα. Στο Πρωτάθλημα μετέχουν περισσότεροι από 30 αθλητές και ανάμεσα τους μερικοί από τους κορυφαίους Έλληνες πυγμάχους, μέλη Εθνικών Ομάδων. 
 
Η διοργάνωση αφιερώνεται στη μνήμη του ήρωα αστυνομικού Γεωργίου ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου, ο οποίος έπεσε εν ώρα καθήκοντος την 17/6/2013, στο Δίστομο.
 
Το πρόγραμμα:
 
-Την Παρασκευή 13/11/2015 ώρα 17:00΄,οι προκριματικοί.
 
-Το Σάββατο 14/11/2015 ώρα 11:30΄, οι ημιτελικοί και 
 
-Την Κυριακή 15/11/2015 ώρα 11:30΄, οι τελικοί .
 
Κατά την τελετή έναρξης και πριν την παρέλαση των αθλητών,  θα γίνει Τρισάγιο, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Θηβών και Λεβαδείας Γεωργίου.
 
e-sterea.gr