Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:51 | 23/05/2019

O Marzues Scott, αναζητούνταν από τις αστυνομικές περιπολίες μετά τον ξυλοδαρμό του ταμία ενός παντοπωλείου.  Η πρωτάρα Leann Norman εκτελούσε περιπολία εκείνο το βράδυ όταν εντόπισε τον ύποπτο.

H Norman αμέσως του δίνει εντολές να κατευθυνθεί προς το περιπολικό για τα περαιτέρω, ωστόσο, ο Scott δεν συμμορφώνεται και αρχίζει να κατευθύνεται επιδεικτικά προς το μέρος της αστυνομικού, προσπαθώντας να ζυγίσει τις αντιδράσεις της.

Η Norman καθ΄ όλη την διάρκεια προσπαθεί να επικοινωνήσει με το κέντρο το οποίο δεν την λαμβάνει καθαρά (στα ίδια χάλια και αυτοί…). Τότε ο Scott αποφασίζει ότι αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία να κάνει την κίνησή του.

[custom:google-ads]

Ενώ, εμφανώς, στρεσαρισμένη η Norman τον διατάζει να μείνει ακίνητος, με μια αστραπιαία κίνηση πέφτει επάνω της και αρχίζει να την γρονθοκοπεί στο κεφάλι.

Ευτυχώς, όμως, η Norman δεν έχασε τον έλεγχο του όπλου της και μετά από μερικά δευτερόλεπτα καταφέρνει να ρίξει μια βολή στον ύποπτο. Συνεχίζοντας την αγωνιώδη προσπάθεια να ενημερώσει το κέντρο, ο Scott επιχειρεί να αντεπιτεθεί και τότε δέχεται την δεύτερη βολή που τον εξουδετερώνει οριστικά.

Η Norman προχωρά έπειτα σε χειροπέδηση και ζητά ενισχύσεις παραμένοντας πάνω από τον συλληφθέντα. Όταν φτάνουν εν τέλει οι ενισχύσεις απλά καταρρέει από το στρες το περιστατικού.

Ένα ενδιαφέρον, γενικά, περιστατικό που αξίζει να εξεταστεί υπό το πρίσμα του δικού μας θεσμικού πλαισίου για την οπλοχρησία. Τι λέτε εάν η Norman είχε το διανοητικό βάρος να τηρήσει απαρέγκλιτα το δικό μας πλαίσιο θα είχε την ίδια κατάληξη;…

Για το τυπικό να πούμε ότι σε βάρος της Norman δεν ασκήθηκε καμιά πειθαρχική ή ποινική δίωξη (να’ ναι καλά το θαύμα του βίντεο, άντε και στα δικά μας σε καμιά εκατοστή χρόνια…)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γυναίκα αστυνομικός παγίδεψε απατεώνα

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis