Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:32 | 09/11/2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξάγεται σε δύο φάσεις εκ των οποίων η πρώτη διοργανώθηκε τον περασμένο Απρίλιο στον Φαληρικό όρμο από τον Ν.Ο.Ε., όπου την πρώτη θέση είχε καταλάβει το σκάφος Ευνίκη,τη δεύτερη με έναν βαθμό διαφορά το σκάφος της Ελληνικής Αστυνομίας ενώ την τρίτη θέση το σκάφος Anassa.

[custom:google-ads]

Στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος διεξήχθησαν συνολικά εννέα ιστιοδρομίες όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο συναγωνισμός ήταν υψηλός όπως και το επίπεδο των ιστιοπλόων που συμμετείχαν, καθώς αρκετοί από αυτούς έχουν διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο. Οι συνθήκες ήταν απαιτητικές, ιδιαίτερα την δεύτερη μέρα των αγώνων όπου έπνεαν άνεμοι έντασης 25-33 knots.

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με το σκάφος Hellenic Police με κυβερνήτη τον Αλέξανδρο Ταγαρόπουλο και πλήρωμα τους Νίκο Μαύρο, Περικλή Αιδινίδη, Ιωάννη Φάκα και Νικόλαο Βαμβακόπουλο, τερμάτισε στην πρώτη θέση στις 6 απο τις 9 ιστιοδρομίες κ έκανε την ανατροπή κατακτώντας τον τίτλο του πρωταθλητή,

Στη δεύτερη θέση, με το σκάφος ΕΥΝΙΚΗ από Ι.Ο.Α.Ν .με κυβερνήτη τον Ανθιμο Νικολαίδη και πλήρωμα τους Αγραφιώτη Άννα, Κάρταλη Σωτήρη, Παπαδάκη Βασίλη και Αλτσιάδη Δημήτρη.

Την τρίτη θέση κατέκτησε το σκάφος Kraken από Ν.Ο.Σητείας με κυβερνήτη Αγγελάκη Μάνο και πλήρωμα τους Αλεξά Θοδωρή, Γωνιανάκη Γιώργο, Κοντάκη Μάνο και Στεφανάκη Βασίλη.

Την προσπάθεια της πρωταθλήτριας ομάδας στήριξαν οι κ. Ελεθεριάδης Δημήτριος και Ντούμος Ιωάννης, της δευτεραθλήτριας η Piaggio Hellas και της ομάδας του σκάφους Kraken που κατέκτησε την τρίτη θέση ,η εταιρεία Traffic Exclusive cars.

Η αγωνιστική σεζόν έκλεισε με μια είδηση όταν ο πρόεδρο της κλάσης, Παλίκαρης Άρης ,ανακοίνωσε οτι η Ελλάδα θα ειναι η χώρα που θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα J24 το 2023 .

(Φωτογραφία odelalis.gr)

www.grtimes.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis