Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
22:14 | 29/07/2019

Πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα, από Δευτέρα 22 έως Παρασκευή 26 Ιουλίου το Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2019, στο κλειστό γυμναστήριο, του Αθλητικού Κέντρου, στο Πάρκο Γουδή, στην Αττική.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος με 7 βαθμούς, τη δεύτερη θέση η Ελληνική Αστυνομία, την τρίτη θέση η Πολεμική Αεροπορία, την τέταρτη θέση το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και την πέμπτη θέση το Πολεμικό Ναυτικό. Αρχηγός της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος ήταν ο πυροσβέστης Τσικλείστας Δημήτριος και προπονητές οι πυροσβέστες Κουτσός Ισίδωρος και Πέτρουλας Αλέξανδρος.

Φωτογραφία

Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αντιπροσωπείες των Ε.Δ. και των Σ.Α., καθώς και φίλοι του αθλήματος.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2019 αποτελείτο από τους κάτωθι: Υποπυραγό Δεδεμάδη Δημήτριο, Ανθυποπυραγό Παπαδόλια Λεωνίδα, Δοκ. Ανθυποπυραγό Μπούκουρα Χρήστο και τους πυροσβέστες Μακρή Δημήτριο, Σταθόπουλο Αλέξανδρο, Υφαντή Θεόδωρο, Γυφτοκώστα Δημήτριο, Ράπτη Αλέξανδρο, Ζαφείρη Αθανάσιο, Αραβοσίτα Γεώργιο, Γκογκίδη Χρήστο, Κωνσταντινόπουλο Σπυρίδων και Κουτσό Ισίδωρο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis