Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
07:59 | 25/07/2017

Μετά από 2 μήνες και 14 αγώνες, το πειρατικό της Δ/νσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με καπετάνιο τον ΚΑΖΑΡΙΑΝ Ιωάννη, Υποδ/τη του Α.Τ. Σουφλίου και τα χρυσά παιδιά του, κατάφερε να κατακτήσει και να σηκώσει το Κύπελλο στο 1ο Εργασιακό Πρωτάθλημα Αλεξ/πολης.

Η όλη διοργάνωση ήταν υπό την αιγίδα του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης Εθνικού Αλεξ/πολης με την στήριξη του Δήμου Αλεξ/πολης και απευθύνονταν σε ομάδες οι οποίες θα αποτελούνταν από εργαζομένους στον ίδιο εργασιακό χώρο ή κλάδο εργασίας, από μέλη πολιτιστικών και άλλων συλλόγων, από ιδιώτες και αυτοαπασχολούμενους ή και από παρέες φίλων που αγαπούν το άθλημα.

Οι ομάδες που πήραν μέρος ήταν οι εξής:

1. ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΓΟΥΡΓΟΥΛΑΣ, 2. Φ.Σ.Ε., 3. ART GALLERY, 4. ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΙ, 5. THRAKI PACK 6. PONTIAKOS B.C., 7. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, 8. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ, 9. KINOPRAXIA, 10. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ , 11. DATA EVROS και 12. HIVE.

Στον τελικό του Εργασιακού Πρωταθλήματος, οι αστυνομικοί ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να επιβληθούν του Ποντιακού με 56 – 44.

Παρών στον τελικό ήταν και ο Δ/ντης της Δ.Α. Αλεξ/πολης Ταξίαρχος κ. ΚΟΥΤΟΥΖΟΣ Παναγιώτης, ο οποίος συνεχάρη τους συμμετέχοντες Αστυνομικούς.

Τα παιχνίδια προσέφεραν θέαμα και κυρίως την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και να αναπτύξουν περισσότερο τις διαπροσωπικές τους σχέσεις, εκτός εργασιακού περιβάλλοντος.

Το Εργασιακό Πρωτάθλημα μετά την επιτυχία που σημείωσε, αναμένεται να καθιερωθεί και να γίνει ετήσιος θεσμός για την πόλη της Αλεξανδρούπολης.

 

Δείτε φωτογραφίες από τον τελικό και τις απονομές:

Πηγή φωτο: sportsaddict.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis