Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:14 | 17/12/2017

Πρωταθλήτρια Ελλάδος, για πρώτη φορά στην ιστορία της, αναδείχτηκε η ομάδα Τζούντο Ανδρών του ΑΣ Άρης.

Με απολογισμό τέσσερα χρυσά και δυο χάλκινα μετάλλια, κατέκτησε από την πρώτη κιόλας μέρα, την πρώτη θέση, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Λουτράκι.

Το Σαββάτο αναδείχτηκαν χρυσοί πρωταθλητές οι Τσοκούρι Δαβίδ —90 kg, Μαλλιαρόπουλος Γιώργος -100, και Αζωιδης Γεώργιος -73, ενώ σήμερα το χρυσό κατέκτησε ο Λευτέρης Παναγιώτου -66kg.

Τα δυο χάλκινα κατέκτησαν οι Καλαθάς Θόδωρος -90 kg και Καρακλίδης Δαβίδ +100kg.

Νίκες πέτυχαν επίσης και οι Μυλωνέλης Θανάσης, Σιρμανίτσας Σωτήρης, Καρακουζίδης Κώστας, Τσόχας Σωτήρης, Γκούτσιος Χρήστος και Τσιμπικάκης Οδυσσέα που έδωσαν στους αγώνες τον καλύτερο εαυτό τους και πέτυχαν νίκες.

Η κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών, ήρθε σε συνέχεια της επιτυχίας της ομάδας του Άρεως στο Βούπερταλ της Γερμανίας, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων.

Ο προπονητής της ομάδας μας Περικλής Ψαλλίδας, ευχαριστεί τον πρόεδρο του Άρη κ. Γιάννη Ψηφίδη, τον πρόεδρο του παραρτήματος αθλητικής ένωσης βορείου Ελλαδος κ. Ζάχαρη Γεώργιο, τον έφορο του αθλήματος κ. Θανάση Παπανικολάου και φυσικά, την ψυχή αυτής της ομάδας, το Δάσκαλο, Τεχνικό Διευθυντή, κ. Νίκο Μαλλιαρόπουλο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis