Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:29 | 07/04/2020

Ως ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ διατρανώνουμε τη φωνή μας μαζί με τα σωματεία των υγειονομικών σ’ όλη την Ελλάδα, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που στις 7 Απρίλη οργανώνουν ημέρα Δράσης για την Υγεία. Για την Υγεία του λαού μας για τα μέτρα προστασίας αυτού απέναντι στη πανδημία του κορωνοϊού. Είμαστε μαζί με τους γιατρούς και νοσηλευτές που όλα αυτά τα χρόνια κάνουν τη δουλεία τους με το καλύτερο τρόπο, παρόλο που όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις έκοβαν κονδύλια από το Ε.Σ.Υ. φτάνοντας τα νοσοκομεία στη σημερινή επικίνδυνη κατάσταση.

Ως αστυνομικοί γνωρίζουμε και εμείς από πρώτο χέρι τι σημαίνει να δουλεύεις χωρίς τα απαραίτητα μέσα προστασίας, κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και χωρίς επάρκεια σε προσωπικό.

ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ. Oι ανάγκες μας δεν θα φιμωθούν ούτε θα μπουν σε δεύτερη μοίρα. Συνυπογράφουμε το πλαίσιο διεκδίκησης της ΟΕΝΓΕ για την Ημέρα Δράσης για την Υγεία. Είμαστε δίπλα με τους γιατρούς και νοσηλευτές είμαστε μαζί με κάθε εργαζόμενο που διεκδικεί ανθρώπινες συνθήκες εργασίας.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis