Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
00:29 | 25/11/2014

 

- Ξετυλίγεται το κουβάρι της άγριας καταδίωξης που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στη Νέα Ιωνία

- Έχει συλληφθεί ο οδηγός της μηχανής, ενώ καταζητείται ο συνοδηγός που άνοιξε πυρ με κοντό καλάσνικοφ

- Οι δύο άνδρες είναι άμεσα συνδεδεμένοι με γνωστό νονό της νύχτας που εκτίει πολυετείς ποινές κάθειρξης

- Πώς εμπλέκεται στην υπόθεση η δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού στην Παιανία, Μιχάλη Φιλόπουλου

- Το "συμβόλαιο θανάτου" γνωστού αστυνομικού, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ

Όλα ξεκίνησαν όταν μία μηχανή με δύο επιβαίνοντες κινούνταν στην περιοχή της Νέας Ιωνίας και στη θέα αστυνομικών δυνάμεων, ανέπτυξε ταχύτητα, με τον έναν από τους δύο να πυροβολεί στον αέρα με ένα κοντό καλάσνικοφ.

Ο οδηγός της μηχανής συνελήφθη, ωστόσο η ιστορία έχει ακόμη πολλές λεπτομέρειες, αφού σχετίζεται με νονούς της νύχτας, την δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Μιχάλη Φιλόπουλου, αλλά και πολλά "συμβόλαια θανάτου".

Το background της ιστορίας

Οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής, την οποία καταδίωξαν άγρια αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου, φέρονται να είναι, όπως λένε οι πληροφορίες του newsIT, άνθρωποι πασίγνωστου νονού της νύχτας, ο οποίος κρατείται ήδη στις φυλακές, με πολυετείς ποινές κάθειρξης.

Η υπόθεση όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού η μηχανή στην οποία επέβαιναν, ανήκει σε στενό συγγενικό πρόσωπο, ατόμου που είναι επίσης ήδη κρατούμενο στις φυλακές, για την υπόθεση της δολοφονίας του οπαδού του Παναθηναϊκού, Φιλόπουλου, στην Παιανία.

Υπενθυμίζουμε πως ο οπαδός του Παναθηναϊκού, Μιχάλης Φιλόπουλος, είχε δολοφονηθεί εν ψυχρώ κατά την διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στη λεωφόρο Λαυρίου, τον Μάρτιο του 2007.

Ο άνθρωπος αυτός, μάλιστα, που κρατείται ήδη στις φυλακές, κατά το παρελθόν κι ενώ ήταν σε εξέλιξη η εξάρθρωση της συμμορίας που είχε απαγάγει τον εφοπλιστή Παναγόπουλο, είχε στα χέρια του συμβόλαιο θανάτου εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για αστυνομικό, ο οποίος στην κυριολεξία ήταν "ο φόβος και ο τρόμος" των μεγάλων ονομάτων του ελληνικού υποκόσμου.

Ακόμη, ο ίδιος άνθρωπος μαζί με τον πατέρα του είχε εμπλακεί το 2011 σε απόπειρα δολοφονίας ενός αντιπάλου του γνωστού νονού της νύχτας που αναφέραμε νωρίτερα, στην Πελοπόννησο.

Θα "χτυπούσαν" πρακτορείο προ - πο
Σύμφωνα, μάλιστα, με αστυνομικές πηγές, ο λόγος που οι δύο επιβαίνοντες της μηχανής είχαν βγει εκείνο το βράδυ στη Νέα Ιωνία, ήταν για να διαπράξουν μία ληστεία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ήξεραν ότι ένας ιδιοκτήτης πρακτορείου ΟΠΑΠ της περιοχής είχε κάνει μεγάλη είσπραξη και στόχος τους ήταν να τον ληστέψουν, ωστόσο η καταδίωξη τους άλλαξε τα σχέδια.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
 
newsit.gr
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis