Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:45 | 15/02/2019
Η αστυνομία του Queensland πρόκειται να ξεκινήσει ένα εγχείρημα ελέγχου ναρκωτικών στο νερό για να πιάσει τους ανθρώπους που παίρνουν ναρκωτικά ενώ βρίσκονται στο νερό και ελέγχουν ένα σκάφος υπό την επιρροή.
 
Η εξαμηνιαία δοκιμή θα είναι ουσιαστικά η πρώτη φορά όπου η Ασυνομία και το Λιμενικό θα κάνουν ελέγχους για ναρκωτικά σε ανθρώπους που βρίσκονται στο νερό ανεξάρτητα από τις επιχειρήσεις της Οδικής Αστυνομίας.

[custom:google-ads]

 
Ο αρχηγός της Αστυνομίας Μάρκ Ράιαν, δήλωσε ότι η όλη προσπάθεια θα επιτρέψει στην αστυνομία να κρατήσει τους ανθρώπους ασφαλείς στις υδάτινες οδούς του Κουίνσλαντ.
 
"Αυτή η βελτιωμένη δράση της αστυνομίας στοχεύει στους οδηγούς σκαφών που βρίσκονται υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Θα διώξουμε τις απειλές για τη δημόσια ασφάλεια από τις πλωτές οδούς μας.
 
Τελικά, στόχος για κάθε μονάδα αστυνομίας ύδατος σε ολόκληρη την πολιτεία είναι να έχει ένα Draeger DrugTest 5000 και εκπαιδευμένους αστυνομικούς και λιμενικούς."
 
Μέχρι σήμερα έχουν αγοραστεί δύο όργανα Draeger Drug Test 5000 για την Αστυνομία Υδάτων και το QPS βρίσκεται στη διαδικασία αγοράς ενός τρίτου οργάνου.
 
Επί του παρόντος, 16 υπάλληλοι έχουν λάβει την απαιτούμενη εκπαίδευση. 
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis