Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
23:00 | 10/10/2016

Το 1992 η εταιρία Original BUFF S.A έφτιαξε μία νέα πρωτοποριακή κατηγορία προϊόντων: το σωληνοειδές μαντίλι. Η BUFF® σήμερα αποτελεί ηγετική παρουσία  στην κατηγορία εξοπλισμού κεφαλής πολλαπλής χρήσης και χρησιμότητας προσπαθώντας πάντα να παραμένει στην κορυφή.

Τα σωληνοειδή μαντίλια της BUFF® είναι πολύ χρήσιμα, πάντα καινοτόμα, παρέχουν πολλαπλές επιλογές χρήσης και είναι ίσως το πιο άνετο αξεσουάρ για την προστασία του επαγγελματία από την φωτιά, τον αέρα και τον ήλιο. Συγχρόνως  παρέχει ομοιομορφία στα ρούχα εργασίας σας, ενώ φοριέται ως φουλάρι, καπέλο, μπαλακλάβα, μάσκα, μπαντάνα ή εσωτερικό προστατευτικό κράνους.

Η επαγγελματική σειρά προϊόντων της BUFF®, BUFF® PROFESSIONAL είναι προσανατολισμένη και αφοσιωμένη στην προστασία του εργατικού δυναμικού σε διαφορετικά περιβάλλοντα εργασίας όπως το βιομηχανικό, το στρατιωτικό, το κατασκευαστικό και το ιατρικό.

Πολυχρηστικό

Φοριέται σε μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων εργασιών, ειδικά όταν το εργασιακό περιβάλλον εμπεριέχει κίνδυνο. Τα προϊόντα BUFF® ειδικεύονται στην προστασία από ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες προσφέροντας στον εργαζόμενο άνεση και σιγουριά.

Χωρίς ραφές

Τα περισσότερα προϊόντα BUFF® PROFESSIONAL είναι χωρίς ραφές έτσι ώστε να αποφεύγονται οι ερεθισμοί του δέρματος και η τριβή.

Ελαστικό

Όλα τα προϊόντα BUFF® PROFESSIONAL έχουν ελαστικότητα ώστε να εφαρμόζουν αλλά και συγχρόνως να μην χάνουν ποτέ το αρχικό τους μέγεθος.

Πολυμορφικό

Τα μαντίλια BUFF® προσφέρουν πολλούς τρόπους χρησιμοποίησης τους και επιτρέπουν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους ώστε να καλύψουν διαφορετικά επίπεδα προστασίας.

   

 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

RESOUL ΕΛΛΑΣ A.E.
Λεωφ. Τυρταίου, 190 14, Αφίδναι Αττικής, 
Τηλ.: +30 22950 23111 Fax: +30 22950 23511
www.resoul.gr [email protected]
Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis