Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:55 | 28/10/2017

O παγκόσμιος οργανισμός επαγγελματιών στελεχών ασφαλείας, ASIS International και το ASISAegean Chapter (243), διοργανώνουν Σεμινάριο Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας, το διήμερο 10 & 11 Νοεμβρίου στην Αθήνα στο Electra Palace Hotel.

Ο Πρόεδρος του Aegean Chapter (243) του ASIS International, κ. Άγγελος Αγραφιώτης, δήλωσε σχετικά: «Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον αρωγό μας σε αυτή την προσπάθεια, την A&KRiskManagementConsulting.

Πρόκειται για το πλέον ολοκληρωμένο Σεμινάριο Αντιμετώπισης περιστατικών Τρομοκρατίας που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αναλυθούν μέθοδοι καταπολέμησης των αυξανόμενων επιθέσεων παγκοσμίως και μέθοδοι know-how για την αντιμετώπιση onspot αλλά και προληπτικά οποιουδήποτε συμβάντος. Αυτό που καθιστά το συγκεκριμένο Σεμινάριο Μοναδικό, είναι η μεγάλη εμπειρία των εισηγητών του στο τομέα της Αντιτρομοκρατίας».

Πρώτος εισηγητής του σεμιναρίου, είναι o κος Glenn Schoen- Διευθύνων Σύμβουλος του Boardroom @ Crisis και Σύμβουλος Διαχείρισης Ασφάλειας και Κρίσεων, με εξειδίκευση στην τρομοκρατία. Ο κος Schoen είναι κάτοχος πτυχίων στην επιχειρησιακή ασφάλεια και την ανάλυση, ενώ έχει εργαστεί στις εταιρείες G4S Risk Advisory, Ernst & Young, TranSecur και στη Διεθνή Διαχείριση Ασφαλείας. Έχει ασχοληθεί με τα αντίμετρα και τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της τρομοκρατίας για περισσότερα από 30 χρόνια.Οι τρέχουσες και παρελθούσες δραστηριότητες του, εκτός από την ASIS International, συμπεριλαμβάνουν το ICRI των Ηνωμένων Εθνών, το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ - OSAC (Country Chair, Ολλανδία), εθελοντική εργασία στο Λευκό Οίκο και διδασκαλία στο πρόγραμμα σπουδών του Πανεπιστημίου της George town (1996-2007).

Δεύτερος εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κος Michael Rozin - Πρόεδρος της Rozin Security Consulting LLCκαι ιδρυτής του συστήματος SIRA (Suspicion Indicators Recognition & Assessment), ένα αναγνωρισμένο σύστημα για την ενσωμάτωση συμπεριφορών των εχθρών και του ανθρώπινου παράγοντα σε μια επικείμενη τρομοκρατική επίθεση. Ο κος Rozin, έχει εργαστεί ως Διευθυντής Ασφαλείας στον τομέα της αντιτρομοκρατίας στο Mall of America, αναπτύσσοντας διάφορες μεθόδους αναγνώρισης απειλών που έγιναν αποδεκτές από το Τμήμα του Homeland Security ως πρωτοποριακές για τη διαχείριση της ασφάλειας των ανθρώπων σε χώρους συνάθροισης κοινού. Υπηρέτησε στη μονάδα ειδικών επιχειρήσεων στις Ισραηλινές Ειδικές Δυνάμεις, ενώ είναι απόφοιτος του Ινστιτούτου αντιτρομοκρατίας (Ιsraeli Security Academy)  υπό την επίβλεψη του Israeli Security Agency (ShinBet).

Οι συμμετέχοντες στο Σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις αναπτυσσόμενες τρομοκρατικές απειλές στην Ευρώπη, αλλά και παγκοσμίως και να  εξοικειωθούν με αποτελεσματικές μεθόδους αντιμετώπισης του φαινομένου της τρομοκρατίας. Παράλληλα, θα αποκτήσουν γνώσεις προκειμένου να είναι σε θέση να εκπονήσουν ένα σχέδιο αντιμετώπισης πιθανής τρομοκρατικής απειλής, στον οργανισμό που απασχολούνται.

Και στις 2 ημέρες του συνεδρίου, θα υπάρχουν διαλείμματα με light lunch, ενώ θα παρέχεται εξοπλισμός μετάφρασης, καθώς οι ομιλίες θα είναι στην Αγγλική γλώσσα. Με το πέρας του σεμιναρίου, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης αναγνωρισμένη από τον ASIS International, με αντίστοιχη βαθμολογία για μελλοντική χρήση σε πιστοποιήσεις της ASIS. Στους ενδιαφερόμενους θα δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν το σεμινάριο μόνο τη μία ημέρα, με χαμηλότερο κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.asis.com.gr.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis