Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:44 | 03/11/2015

Πρωτοφανείς σκηνές, που παραπέμπουν ακόμη και σε γυρίσματα αστυνομικής ταινίας εκτυλίχτηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στην οδό Μίνωος στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Πράτσικα. Πιο συγκεκριμένα, κλήθηκε η Αστυνομία προκειμένου να επέμβη σε άγριο καυγά ανάμεσα στα μέλη δύο οικογενειών Ρομά.  

Φυσικά και δεν ήταν η πρώτη φορά που περίοικοι ζητούσαν την συνδρομή των αστυνομικών, αλλά χθες η κατάσταση ξέφυγε από κάθε όριο. Εκτός από τις συμπλοκές, τα «γαλλικά» και όλα όσα μπορεί να χαρακτηρίσουν έναν άγριο «καυγά», το μέλος της μίας οικογένειας μπήκε στο αυτοκίνητό του και «καρφώθηκε» με ταχύτητα στο αυτοκίνητο μέλους της άλλης οικογένειας με αποτέλεσμα να το κάνει αγνώριστο.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τους χωρίσουν ενώ είχε ήδη κληθεί και ασθενοφόρο που μετέφερε στο Νοσοκομείο έναν τραυματία. Να σημειωθεί οτι όπως αναφέρουν στο tempo24.gr αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και κάτοικοι της περιοχής η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες κρατάει καιρό και οι καυγάδες που ξεσπούν ανάμεσά τους είναι ομηρικοί. Η έκταση όμως του χθεσινού επεισοδίου, αλλά ιδιαίτερα η χρήση ακόμη και των αυτοκινήτων, ως... μέσα επίθεσης, προκαλεί ανησυχία και αναζητούνται τρόποι για να μπεί τέλος σε αυτή την πρωτοφανή ιστορία. Το θέμα απασχολεί ιδιαίτερα την τοπική Αστυνομία και στην περιοχή περιπολούν συνεχώς αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης.

http://www.tempo24.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis