Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
18:01 | 18/01/2018

Του Μαρίνου Αλειφέρη

Πρωτοφανές θράσος επέδειξαν οι διαρρήκτες που "χτύπησαν" στο σπίτι όπου ο μακελάρης αστυνομικός, δολοφόνησε εν ψυχρώ την κόρη του, την γυναίκα του και την πεθερά του.

Οι κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι των Αγίω Αναργύρων από την πλαϊνή πόρτα ενώ αυτό ήταν κλειστό και σφραγισμένο από την αστυνομία. Έκαναν τα πάντα άνω κάτω και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα άγνωστης έως τώρα αξίας.

Την κλοπή κατήγγειλε ο θείος της γυναίκας του αστυνομικού ο οποίος αυτήν την ώρα δίνει κατάθεση στην αστυνομία.

Το χρονικό του μακελειού άφησε άναυδη την Ελλάδα

Είναι ξημερώματα Δευτέρας , 18 Δεκεμβρίου 2017.

Γύρω στις 3 με 4 το πρωί, ο αστυνομικός ο 46χρονος Χρήστος Ζαπαντιώτης, βρίσκεται με τη γυναίκα του και την πεθερά του (την 49χρονη Ελένη Χερουβείμ και την 70χρονη Βασιλική Χερουβείμ), στο σαλόνι του διαμερίσματος του δευτέρου ορόφου (του διώροφου οικήματος) στην οδό Ευριπίδου 25.

Κάποια στιγμή διαπληκτίζονται και ξεσπά καβγάς γύρω από τις κληρονομικές διαφορές που είχε ο αστυνομικός με την πεθερά του για το σπίτι που ζει με την γυναίκα του.

Το κλίμα φορτίζεται επικίνδυνα και η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Ο αστυνομικός βγάζει το όπλο του και με αυτό απειλεί την πεθερά του. Εκείνη την ώρα η γυναίκα του, γιατρός στο επάγγελμα, τρέχει και βάζει το σώμα της σαν "ασπίδα" ανάμεσα στην μάνα της (επίσης γιατρό) και στον άνδρα που έχει χάσει τον έλεγχο.

Το μυαλό του σε μια στιγμή γυρίζει "στα κόκκινα". Το χέρι του οπλίζει ...

Διαβάστε την συνέχεια του άρθρου στην ιστοσελίδα enikos.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis