Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων για τις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

 Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων για τις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας 2016-2017  Διαβάστε περισσότερα: Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων για τις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας
ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ
Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων για τις σχολές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας

1. Ως έδρα της Υγειονομικής Επιτροπής Εξέτασης και της Επιτροπής Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων εξετάσεων και δοκιμασιών ορίζεται η Πυροσβεστική Ακαδημία, οδός Μάτσα αριθ. 32, Θέση Καλυφτάκη, Κάτω Κηφισιά Αττικής. Στο Παράρτημα Α εμφανίζεται σχεδιάγραμμα πρόσβασης.

2. Ως έδρα των Επιτροπών Αθλητικών Δοκιμασιών για τη διενέργεια των αντίστοιχων αγωνισμάτων ορίζεται το Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας «Ίκαρος», Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως, είσοδος από την οδό Ομορφοκκλησιάς, Νέα Ιωνία Αττικής.

3. Ώρα προσέλευσης των υποψηφίων σε κάθε Επιτροπή ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος ορίζεται η 07:30΄ π.μ. 4. Το Πρόγραμμα των προκαταρκτικών εξετάσεων είναι δεσμευτικό για όλους τους υποψηφίους. Παρέκκλιση μπορεί να υπάρξει μόνο, εφόσον συντρέξει εξαιρετικό και απρόβλεπτο γεγονός, π.χ. απεργία μεταφορικών μέσων, αιφνίδια βαριά ασθένεια κ.λ.π., το οποίο ο υποψήφιος οφείλει να γνωστοποιήσει στην Επιτροπή Διενέργειας του Διαγωνισμού το αργότερο την ίδια ημέρα εξέτασής του και να το αποδείξει ενώπιον αυτής, ώστε να παρασχεθεί η δυνατότητα εξέτασής του σε άλλη ημερομηνία, εντός του καθορισθέντος χρόνου λειτουργίας των Επιτροπών ΠΚΕ του Πυροσβεστικού Σώματος.

Δείτε αναλυτικά στην εγκύκλιο όλες τις πληροφορίες

iPaideia.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

FNX-45 Tactical: Ένα ξεκούραστο και εύχρηστο 45άρι

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την κατηγορία ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ