Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων υποψηφίων διαγωνισμού 2019 για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.

Πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων υποψηφίων διαγωνισμού 2019 για πρόσληψη Ειδικών Φρουρών στην ΕΛ.ΑΣ.

Οι υποψήφιοι/ες άνδρες και γυναίκες που πρόκειται να εξετασθούν από τις αρμόδιες Επιτροπές Προκαταρκτικών Εξετάσεων (Π.Κ.Ε.) ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής των προκαταρκτικών εξετάσεων και για το πρόγραμμα εξέτασης από την ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr ή www.astynomia.gr και από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας και τα Αστυνομικά Τμήματα, όπως ορίζεται στην παρ. 4 του κεφαλαίου VI της (η) προκήρυξης. 

Οι ψυχοτεχνικές δοκιμασίες θα διενεργηθούν στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας, Λ. Θρακομακεδόνων 101 – Αχαρνές και ώρα 07:30΄ για το σύνολο των Ψυχοτεχνικών Επιτροπών (Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄).

Η υγειονομική εξέταση των υποψηφίων θα διενεργηθεί στο Κεντρικό Ιατρείο Αθηνών, Πειραιώς 153 - Πετράλωνα, την 07:30΄ ώρα για τους υποψήφιους που θα εξετασθούν από τις Α΄και Β΄ Υγειονομικές Επιτροπές και 13:30΄ ώρα για τους υποψήφιους που θα εξετασθούν από τις Γ΄και Δ΄ Υγειονομικές Επιτροπές.

Οι αθλητικές δοκιμασίες των υποψηφίων θα διενεργηθούν:

α) Για τους υποψήφιους που θα εξετασθούν από τις Α΄ και Β΄ Αθλητικές Επιτροπές στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής Ικάρων, Αεροπορική Βάση Δεκελείας, Λεωφόρος Τατοΐου, Αχαρνές, Τ.Κ. 13672 την 07:30΄ ώρα και

β) Για τους υποψήφιους που θα εξετασθούν από τις Γ΄ και Δ΄ Αθλητικές Επιτροπές στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Λεωφόρος Βάρης-Κορωπίου, Βάρη Αττικής Τ.Κ. 166 73 την 07:30΄ ώρα.

Ως τελευταία ημέρα λειτουργίας ορίζεται για τις Επιτροπές: i) Ψυχοτεχνικών Δοκιμασιών η Πέμπτη 10-10-2019, ii) Υγειονομικών Εξετάσεων η Παρασκευή 11-10- 2019 και iii) Αθλητικών Δοκιμασιών το Σάββατο 12-10-2019.  

Δείτε εδώ το πρόγραμμα προκαταρκτικών εξετάσεων.