Πρόεδρος Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού: Κοροϊδία και εμπαιγμός με τα αναδρομικά

HXHTIKO
Πρόεδρος Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού: Κοροϊδία και εμπαιγμός με τα αναδρομικά

"Η ένωσή μας έχει καταγγείλει ότι πρόκειται για κοροϊδία και εμπαιγμό" δήλωσε μιλώντας στο News 24/7 στους 88,6 ο αντιστράτηγος Βασίλης Ρόζης, πρόεδρος της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών.

"Σήμερα που πηγαίνουν οι συνάδελφοι στα ΑΤΜ και βλέπουν τι παίρνουν, καταλαβαίνουν το μέγεθος της απάτης. Δεν εφαρμόζεται η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Μας δίνει ένα επίδομα εφάπαξ που αφορά από το 2012 έως το 2016, δεν μπαίνει στη βασική μας σύνταξη και τελειώνει το 2018. από το 2016 έως το 2018 που είναι τα λεφτά;" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως τόνισε "Δύο αποφάσεις της ολομέλειας του ΣτΕ έλεγαν για επαναφορά στους μισθούς και τις συντάξεις του 2012".

"Κάποιος είναι να πάρει 13 χιλιάρικα και παίρνει 3, λόγω μνημονιακών κρατήσεων" συμπλήρωσε, υπογραμμίζοντας ότι "Είχαμε προειδοποιήσει τους συναδέλφους μας να μην περιμένουν μεγάλα πράγματα γιατί οι χαμηλόβαθμοι και με λίγα χρόνια, θα δουν 5 ή 6 κατοστάρικα από το 2012 έως το 2016".

"Εκκαθαριστικό θα πάρουμε τέλη Ιανουαρίου ώστε να καταλάβουμε πως υπολογίζονται οι κρατήσεις. Ήδη έχουμε αναθέσει στους νομικούς μας να ξαναπάμε στο ΣτΕ γιατί θεωρούμε ότι δεν εφαρμόστηκε η απόφαση", κατέληξε ο κ. Ρόζης

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Ειδικά μισθολόγια: Τα αναδρομικά όλων των συνταξιούχων - Τα καθαρά ποσά που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους