Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:39 | 09/02/2021

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης εξηγεί γιατί δεν ευθύνονται οι ένστολοι για το πρόστιμο στην ηλικιωμένη γυναίκα από τον Γοργοπόταμο

Χαρακτηρίζει το γεγονός λυπηρό και προσθέτει πως  δεν εκφράζει το ένστολο προσωπικό της Φθιώτιδας 

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν τη ιστορία της συγκεκριμένης γυναίκας και γι αυτό, όλο αυτό τον καιρό δεν της είχαμε επιβάλει πρόστιμο, είπε ο κύριος Τριανταφύλλης.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο περιστατικό, έδειξε ως υπεύθυνη πολιτική υπάλληλο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, που δεν ανήκει στο ένστολο προσωπικό.

«Η επιμονή της για την βεβαίωση της παράβασης ήταν έντονη και η ένστολη αστυνομικός αναγκάστηκε να βεβαιώσει την παράβαση» επεσήμανε ο κύριος Τριανταφύλλης.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας μέσα από τα Μεσημβρινά Γεγονότα του Star Κεντρικής Ελλάδας ζήτησε συγνώμη εκ μέρους εκείνων που θα έπρεπε να ζητήσουν συγνώμη.

Συνεχίζοντας ο κύριος Τρανταφύλλης είπε πως τον τελευταίο χρόνο οι αστυνομικοί κάνουν τον ρόλο του μπαμπούλα ανάμεσα στους πολίτες και το κράτος. Αυτό είναι λάθος συνέχισε, καθώς εμείς πρέπει να είμαστε δίπλα σους πολίτες.

Όλο αυτό που έχουμε επιφορτιστεί είναι λάθος κατέληξε ο πρόεδρος των αστυνομικών της Φθιώτιδας.

tvstar.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis