Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 11/12/2018

Λάβρος κατά κυβέρνησης και αντιπολίτευσης ήταν ο πρόεδρος της πανελλήνιας ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαρακος μιλώντας στο EleftherosTypos.gr μετά και την νέα επίθεση που έγινε στο κέντρο επιχειρήσεων των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ στην Καισαριανή.

Όπως ανέφερε ο κ. Γερακαρακος «δεν είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα  και να μην μπορούν η κυβέρνηση και η αντιπολίτευση να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι να βρουν μια λύση. Εμείς τις επόμενες ημέρες θα πάρουμε πρωτοβουλίες προκειμένου να διαφυλάξουμε την ακεραιότητα μας» ενώ όσο για το ποιες είναι αυτές οι πρωτοβουλίες ανέφερε πως «και στο παρελθόν η ΠΟΑΣΥ έχει δείξει πως μπορεί να πάρει πρωτοβουλίες σε τέτοια ζητήματα».

Από την επίθεση των 20-25 ατόμων με βόμβες μολότοφ υ πάρχουν ζημιές σε ιδιωτικά οχήματα αστυνομικών που ήταν σταθμευμένα στο σημείο, ενώ οι δράστες διέφυγαν όπως και την προηγούμενη φορά μέσα από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.

Πηγή:  eleftherostypos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκλειστικές φωτογραφίες του Policenet.gr με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis