Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:45 | 27/03/2018

Σε νέες, ακραία προκλητικές δηλώσεις προχώρησε σήμερα ο κατά κάποιον τρόπο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί. 

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, το κεμαλικό-ακροδεξιό Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος (MHP), ο Μπαχτσελί ξεπέρασε κάθε όριο προκλητικότητας σχολιάζοντας τις δηλώσεις που είχε κάνει την περασμένη Παρασκευή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στις Βρυξέλλες λέγοντας μεταξύ άλλων ότι αν η Τουρκία κάνει θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της. 

[custom:google-ads]

Οπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί μεταξύ άλλων είπε: «Ο Τσίπρας νομίζει ότι το τέρμα είναι άδειο. Αυτό το άτομο στις Βρυξέλλες, χωρίς να κοκκινίσει στο πρόσωπο, δήλωσε ότι η Τουρκία θέλει θερμό επεισόδιο. Είπε μάλιστα ότι αν κάνει τέτοιο θα είναι σαν να πυροβολεί τα πόδια της. Είχε τέτοιο θράσος. ‘Ολος ο κόσμος ξέρει πάντως ποιοι έριξαν σφαίρες εθνικής υπερηφάνειες και ο βυθός της θάλασσας είναι γεμάτος από τους παππούδες όσων μιλούν με τέτοια κενά λόγια».

Υπενθυμίζεται πως Ερντογάν και Μπαχτσελί έχουν συμφωνήσει για εκλογική συνεργασία εν όψει των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών του 2019.

Πηγή: iefimerida.gr


 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis