Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:29 | 10/12/2015

Λευκωσία: Εκπτώσεις σε πληρωμένο σεξ προσέφερε στο διαμέρισμά της, το οποίο μετέτρεψε σε οίκο ανοχής, 40χρονη Κινέζα, η οποία καταδικάστηκε χθες σε φυλάκιση τεσσάρων μηνών μετά την παραδοχή της στην κατηγορία ότι αποζούσε εν μέρει από κέρδη πορνείας που ασκούσαν δύο συμπατριώτισσές της.  

Ο οίκος ανοχής εντοπίστηκε τυχαία το 2012 από αστυνομικούς που, ενώ ερευνούσαν άλλη υπόθεση, είδαν κάποιον άνδρα να βγαίνει από το διαμέρισμα. Σε ερώτηση αστυνομικού πού βρισκόταν, αποκάλυψε αμέσως ότι πήγε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα και έκανε έρωτα με Κινέζα έναντι €20. Ο άνδρας ανέφερε επίσης ότι η γυναίκα αρχικά του είχε ζητήσει €30, αλλά τελικά δέχθηκε με… έκπτωση.  

Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί, μετά την έκδοση εντάλματος έρευνας, εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου βρήκαν την κατηγορούμενη μαζί με τη δίχρονη τότε κόρη της και μια άλλη γυναίκα που ανέφερε πως είναι επισκέπτρια.   Στο διαμέρισμα εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός προφυλακτικών και πέντε προφυλακτικά χρησιμοποιημένα, για τα οποία η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι τα χρησιμοποίησε με τον φίλο της, ενώ αρνήθηκε ότι αποζούσε από κέρδη πορνείας, προβάλλοντας ότι ήταν ράπτρια.   Αργότερα, όμως, παραδέχθηκε ότι στο διαμέρισμά της διεξαγόταν πορνεία από δύο συμπατριώτισσές της, για τις οποίες δεν έδωσε στοιχεία και παραμένουν άγνωστες, και ότι της έδιναν για τη χρήση του διαμερίσματος €10 η κάθε μια. Η κατηγορούμενη ανέφερε πως υπέπεσε στο αδίκημα λόγω κακής οικονομικής κατάστασης.  

Στην επιμέτρηση της ποινής λήφθηκε υπόψη από τη δικαστή Γεωργία Κορφιώτη ότι στην υπόθεση αυτή δεν υπάρχουν τα επιβαρυντικά στοιχεία της στυγνής εκμετάλλευσης προσώπων, ούτε διαπιστώθηκαν στοιχεία εξαναγκασμού ή παρακίνησης γυναικών στην πορνεία.  

Πρέπει να λεχθεί, επεσήμανε η δικαστής, ότι η υπόθεση αυτή δεν είναι από τις χειρότερες περιπτώσεις διάπραξης αδικημάτων αυτής της φύσης, αφού με βάση τα γεγονότα που εκτέθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, τα πρόσωπα που πρόσφεραν αγοραίο έρωτα εντός του διαμερίσματος της κατηγορούμενης προέβαιναν στις συγκεκριμένες πράξεις με τη θέλησή τους και εισέπρατταν το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που πληρωνόταν για αυτές.   Βεβαίως, υπέδειξε η δικαστής, οι ηθικές προεκτάσεις των αδικημάτων σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να αγνοηθούν. Επιβαρυντικό στοιχείο, που λήφθηκε σοβαρά υπόψη από το Δικαστήριο, ήταν ότι κατά τον ουσιώδη χρόνο διέμενε στο διαμέρισμα το δίχρονο παιδάκι της κατηγορούμενης.   Γράφει: Χριστάκης Γιαννακός 

http://www.philenews.com/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis