Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
08:14 | 16/07/2020

Πρόταση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Ανατολικής Μακεδονίας κ' Θράκης για την επικείμενη λειτουργία του Τ.Ε.Μ.Ε.Σ

Π   Ρ  Ο  Σ

  1. κ.ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗ  ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
  2. ΑΕΑ/Δ-ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ  ΠΟΡΩΝ
  3. ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ  ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Κ Ο Ι Ν Ο Π Ο Ι Ε Ι Τ Α Ι

  1.  Γ.Ε.Α.Β.Ε.  &   ΓΕ.Π.Α.Δ.Α.Μ.&Θ.
  2. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ  ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
  3. ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ
  4. ΜΕΛΗ  ΕΝΩΣΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΜ-Θ                                                 

ΘΕΜΑ: «Διαμονή - φοίτηση των σπουδαστών του Τ.Ε.Μ.Ε.Σ. της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος [Σ.Μ.Ε.Β.Ε], κατά την εκπαιδευτική περίοδο 2020-2021»

ΣΧΕΤ:Υπ’ αριθ. 1728/20/1097411 από 28-5-2020 Διαταγή του ΑΕΑ/Δ-ΝΣΗ Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινων Πόρων

Με αφορμή την επικείμενη λειτουργία του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών [Τ.Ε.Μ.Ε.Σ], τόσο στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης [Αχαρναί] όσο και στη Σ.Μ.Ε.Β.Ε [Βέροια Ημαθίας] που εν προκειμένω αφορά τα μέλη της Ένωσής μας, υπάρχει έκδηλη η αγωνία των ενδιαφερόμενων Αστυνόμων σπουδαστών, λόγω της διαφαινόμενης νέας εξάπλωσης του κορονο΄ι΄ού COVID-19. Επειδή η μετεκπαίδευση των ανώτερων αξιωματικών του Σώματος στο Τ.Ε.Μ.Ε.Σ. είναι μεγάλης σπουδαιότητας για την περαιτέρω επαγγελματική τους σταδιοδρομία, αλλά συνάμα θα πρέπει να διασφαλιστεί το ύψιστο αγαθό της υγείας, προτείνουμε τα ακόλουθα:

  1. Σε περίπτωση που οι υφιστάμενοι χώροι διαμονής της ΣΜΕΒΕ και οι χώροι προσωπικής υγιεινής του Παραρτήματος της Σχολής Μετεκπαίδευσης στην Βέροια, δεν πληρούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα αναλογικά με τον αριθμό των εκπαιδευομένων ανά εκπαιδευτική σειρά, να υπάρξει πρόβλεψη για την διαμονή τους σε ξενοδοχεία της Βέροιας .
  2. Σε περίπτωση που δεν υφίσταται η δυνατότητα για διαμονή σε ξενοδοχεία της Βέροιας, είτε δεν διασφαλίζονται οι όροι κοινωνικής αποστασιοποίησης των σπουδαστών εντός των διδακτηρίων ή των υπηρεσιακών καταλυμάτων, προτείνεται όπως υλοποιηθεί σύγχρονη εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση των εκπαιδευομένων στο Τ.Ε.ΜΕ.Σ. στους τόπους κατοικίας τους, μέσω Webex ή άλλης εφαρμογής, όπως άλλωστε εφαρμόστηκε επιτυχώς κατά τη περασμένη χρονική περίοδο στους μαθητές σχολείων αλλά και στους φοιτητές της πανεπιστημιακής κοινότητας

Κατόπιν των ανωτέρω και λόγω της μείζονος σημασίας του ζητήματος των σπουδαστών Τ.Ε.Μ.Ε.Σ ως προληπτικό μέτρο από την νέα εξάπλωση του κορονοϊού COVID-19, παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, λαμβάνοντας υπόψη και τις ως άνω θέσεις της Ένωσής μας.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 -Ο-                                          -Ο-

        ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος        ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος

 

ΑΣΤΥΝ. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ                ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis